Αποκάλυψη: Λύση από την Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ για τους τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Λύση από την Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ για τους τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές!

Ευχάριστα νέα για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που τραυματίζονται την ώρα των αγώνων αφού μέσω της ΕΠΟ θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση τους.

Ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί εκατοντάδες ποδοσφαιριστές βρίσκει λύση μετά από χρόνια αφού την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ιατρικής  Επιτροπής της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου στο μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστα Ντάσιο.

Οι τραυματισθέντες παίκτες θα καταβάλλουν τα απαραίτητα χαρτιά στην ΕΠΣ Αχαΐας που θα τα μεταβιβάζει στην Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ η οποία ανάλογα με τον τραυματισμό κάθε παίκτη θα βγάζει και το ποσό που θα δίνεται για την αποθεραπεία του. Πλέον ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θα έχει κάλυψη ενώ σταματάει κάθε συζήτηση για την κάρτα ποδοσφαιριστή.

Όμως υπάρχουν τέσσερις προϋποθέσεις που θέτει η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Θα πρέπει ο παίκτης να είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα

O τραυματισμός του να αναγράφεται στο φύλλο αγώνα και εδώ χρειάζεται η προσοχή των παραγόντων στο τέλος του αγώνα

Tα εισιτήρια και εξιτήρια από το Νοσοκομείο και

Tα τιμολόγια ή οι αποδείξεις των εξόδων που έκαναν ώστε να πάρουν τα χρήματα τους εφόσον βέβαια δεν είναι σε κάποιον Ασφαλιστικό φορέα. Αν ο τραυματίας ποδοσφαιριστής είναι σε ασφαλιστικό φορέα θα παίρνει ένα οικονομικό βοήθημα από την ΕΠΟ.

 

Πηγή: sfyrigmata.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ