Απίστευτο γράμμα πιτσιρικά οπαδού: «Μαμά, μπαμπά, πήγα να δω την Έβερτον»! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Απίστευτο γράμμα πιτσιρικά οπαδού: «Μαμά, μπαμπά, πήγα να δω την Έβερτον»!

Τα παιδιά ξέρουν ν’ αγαπούν. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ένας νεαρός φίλος της Έβερτον έμαθε να λατρεύει την ομάδατου και θέλησε να την ακολουθήσει στο Λονδίνο για το ματς με την Άρσεναλ. Κι ας μην τον άφηναν οι γονείς του!

Ένα χειρόγραφο σημείωμα από έναν πιτσιρικά οπαδό των «ζαχαρωτών» κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αποτυπώνει το δέσιμο ενός παιδιού με την αγαπημένη του ομάδα.

Ο μικρός, λοιπόν, μάζεψε λεφτά και αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στο Λονδίνο για να βρεθεί στο «Έμιρεϊτς» και να δει το σημερινό (23/9) παιχνίδι με την Άρσεναλ, ακόμα κι αν οι γονείς του δεν το είχαν επιτρέψει.

Στο σημείωμα, έγραφε: «Μαμά, μπαμπά, ξέρω ότι μου είπατε να μην πάω στην Άρσεναλ, αλλά λατρεύω ν’ ακολουθώ την ομάδα. Ήθελα να παω στο γήπεδο με δικά μου χρήματα και το έκανα. Στο τέλος της ημέρας, ζεις μονάχα μια φορά! Ξέρω ότι δεν θα είστε χαρούμενοι με την κίνησή μου, αλλά θα αντιμετωπίσω τις συνέπειες μόλις επιστρέψω στο σπίτι.

Εμπρός ζαχαρωτά!».

 

Πηγή: gazzetta.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ