Απίστευτες καταγγελίες Βέροιας: Επίθεση σε παίκτες στην Αριδαία και κλοπή χρημάτων! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτες καταγγελίες Βέροιας: Επίθεση σε παίκτες στην Αριδαία και κλοπή χρημάτων!

Απαράδεκτες καταστάσεις καταγγέλλει η Βέροια ότι έζησε στην Αριδαία, μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Αλμωπό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κερκίδα». Τρεις φίλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στα αποδυτήρια και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας», ενώ κάποιοι μπήκαν νωρίτερα στα αποδυτήρια και έκλεψαν χρήματα του Στέλιου Μαραγκού!

Μετά το τέλος του αγώνα, από μια πόρτα αφύλακτη που οδηγεί στα αποδυτήρια των ομάδων, εισέβαλλαν τρεις ευτραφείς «φίλοι» της Αριδαίας και κινήθηκαν απειλητικά προς τον Μησαηλίδη. Συγκεκριμένα, του ζήτησαν τον λόγο για μια άσεμνη χειρονομία που όπως ισχυρίστηκαν, ότι τους έκανε με το σφύριγμα της λήξης. Στον ποδοσφαιριστή της Βέροιας «την έπεσε» και ο επιθετικός των γηπεδούχων Μεντί.

Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει και απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, αλλά χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων παραγόντων το επεισόδιο έληξε με κάποιες «ψιλές» που έπεσαν εκατέρωθεν.

Νωρίτερα, κάποιοι… ποντικοί μπήκαν στα αποδυτήρια της Βέροιας, από την αφύλακτη πόρτα και πήραν 120 ευρώ από τα ρούχα του Στέλιου Μαραγκού. Το γεγονός έγινε αντιληπτό μετά την εκτόνωση της έντασης…

Πηγή: onsports.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ