Απάντηση του ΠΑΣ Σκύδρα στην καταγγελλία του Άρη Προφ. Ηλία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Απάντηση του ΠΑΣ Σκύδρα στην καταγγελλία του Άρη Προφ. Ηλία

Με μεγάλη μας έκπληξη, διαβάσαμε λίγη ώρα πριν, ένα άρθρο το οποίο αναφέρει για καταγγελία των διοικούντων του Άρη Προφήτη Ηλία κατά τις διαιτητικής Τριάδας, για επεισόδιο το οποίο προφανώς και εφευρέθηκε απο το μυαλό τους, γιατί καπως αλλιώς δεν μπορεί να περιγράφει αυτο που αναφέρουν.

Είναι ντροπή, να χαλάνε την καλή εικόνα που έδειξε σήμερα η ομάδα τους στον αγωνιστικό χώρο με τέτοιες καταγγελίες.

Προφανώς και το άρθρο αποσκοπεί σε κάτι άλλο και όχι στην πραγματικότητα των γεγονότων.
Εμείς από την πλευρά μας, σαν διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα, συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές του Άρη Προφήτη Ηλία για την αξία προσπάθεια που έκαναν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και την διαιτητική τριάδα για την υπομονή που έκανε με όλα αυτά που συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο καθώς και στον χώρο των αποδυτηρίων, όπου σε μια μίνι «σύσκεψη» που έκαναν 4 ποδοσφαιριστές της ομαδος του Άρη προφήτη Ηλία, προσπάθησαν να πείσουν τους διαιτητές στα γραφεία τους, ότι συνέβη κάποιο επιθετικό επεισόδιο μεταξύ ποδοσφαιριστών μας και φιλάθλου.

Πραγματικά λυπούμαστε για την σπίλωση που προσπαθούν να κάνουν οι διοικούντες του Άρη Προφήτη Ηλία απέναντι σε διαιτητές και επόπτες που έχουν αποδείξει την αξία τους όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣ και όχι μόνο.

Τελειώνοντας θελουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές του Άρη Προφήτη Ηλία και ευχόμαστε να ανταποδώσουν την φιλοξενεία που τους παρείχαμε, όπως ανάλογα θα φερθούν και οι φίλαθλοι της ομαδος μας που θα βρεθούν στο γήπεδο τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Υ.Γ. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν μπάλα όπως προσπαθούν και ξεχαστε τις «καταγγελίες» που σας βάζουν να κάνετε άνθρωποι που έφεραν αυτή την ιστορική ομάδα τόσο χαμηλά.

Με τιμή
Ο Προεδρος του ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΖΙΔΗΣ

More in Α 1ος όμιλος