Απάντηση σε επιστολή του Αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Απάντηση σε επιστολή του Αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας

Με αφορμή την ανακοίνωση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας κ. Μίμη Πανίδη έχουμε να απαντήσουμε, ότι ουδέποτε κρυφτήκαμε για τα θέματα μας, και όλοι γνωρίζουν την σύνθεση του PellaSports, όσο για τον αν είμαστε μικροί άνθρωποι αυτό μπορεί να το κρίνει ο φίλαθλος κόσμος και οι αναγνώστες μας και μόνον αυτοί.

Δεν σας προσβάλαμε ποτέ κ. Πανίδη και ούτε έχετε το δικαίωμα να το κάνετε εσείς. Ουδέποτε αμφισβητήσαμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου όπως αναφέρετε κι αν έχουμε ασκήσει κριτική το έχουμε κάνει με μέτρο και μοναδικό σκοπό το καλό του ποδοσφαίρου. Επίσης στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι σαν PellaSports θεωρούμε ατυχές τον χαρακτηρισμό πολίτικης εκδήλωσης και ζητούμε συγγνώμη απο τον κύριο Αντωνίου αν ενοχλήθηκε.

Προφανώς και δεν ενδιαφέρει κανέναν αν προσφέρετε αφιλοκερδώς ή όχι στο ποδόσφαιρο, ούτως η άλλως δεν σας το επέβαλε κανένας, μόνοι σας το διαλέξατε. Όσο για την εκδήλωση δικαίωμα σας ήταν που δεν ήρθατε και δεν σας κρίναμε εμείς αλλά οι παρευρισκόμενοι αθλητές και παράγοντες των ομάδων. Όσο για την εκδήλωση της ΕΠΣ Πέλλας να σας θυμίσουμε ότι το PellaSports ήταν παρών και κάλυψε όλη την εκδήλωση την στιγμή που άλλα ΜΜΕ σφύριξαν αδιάφορα, και μάλιστα χωρίς να μας καλέσετε με πρόσκληση όπως εσείς θέλατε να κάνουμε εμείς. Εσείς αφού δεν θέλατε να δώσετε το παρών καλά κάνατε και δεν ήρθατε αλλά ποιος σας έδωσε το δικαίωμα σαν ΕΠΣ Πέλλας να απαγορεύσετε να δώσουν το παρόν δύο νέα παιδιά που περίμεναν πως και πως να έρθει η στιγμή της βράβευσης που κέρδισαν με το σπαθί τους, βάση της ψηφοφορίας των προπονητών της Α1. Από πότε η κριτική είναι λάσπη κ. Πανίδη, τι σας οδήγησε σε αυτή την ανακοίνωση που στην ουσία κάνετε τον συνήγορο των άλλων μελών, χωρίς ποτέ να σας έχει ασκηθεί ποτέ κριτική εσάς προσωπικά;

Ο κύριος Αντωνίου αν θέλει να μιλήσει μπορεί να εκφραστεί προσωπικά δεν χρειάζεται φερέφωνα ούτε εκπροσώπους…Και επειδή κανένας δεν διαθέτει το αλάθητο του Πάπα και όλοι κάνουν λάθη, πάντα θα υπάρχει η κριτική καλώς ή κακώς, άλλωστε αν θυμάστε εσείς ήσασταν μαζί με άλλους δύο συνοδοιπόρους σας που προσπαθήσατε να μας φιμώσετε και να μας κλείσετε το στόμα, για κάποια ανώνυμα σχόλια αναγνωστών, στέλνοντας μας στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας για συστάσεις λες και είχαμε διαπράξει κάποιο έγκλημα. Εσείς που διαθέτετε έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης δεν ασκήσατε ποτέ κριτική σε κανέναν; Εμείς σαν σάιτ κρινόμαστε καθημερινά από τον φίλαθλο κόσμο για την δουλειά μας αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε τα μέγιστα ακόμα και με προσωπικό κόστος γι’αυτό που αγαπάμε…

Εν κατακλείδι μιας και κοινός παρονομαστής είναι η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να σταματήσουν οι μικρότητες και οι υπεροπτικές δηλώσεις από μεριάς σας ώστε να μπορέσουμε να συμπορευτούμε με σκοπό το καλό του ποδοσφαίρου του Ν. Πέλλας…

Για το PellaSports, Γιώργος Μπίνος.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάζετε την επιστολή του αναπληρωτή προέδρου ΕΠΣ Πέλλας:

Με αυτή την πρόταση ξεκίνησε την δήλωση-απάντηση προς συγκεκριμένο ΜΜΕ του νομού Πέλλας- και ορισμένους που δεν έχουν το θάρρος να βάλουν το όνομα τους κάτω από τα γραφόμενα τους, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αβραάμ Πανίδης και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι μεγάλη αδικία, το χαρακτηριστικό γνώρισμα των συγκεκριμένων ανθρώπων, να βάζουν στο στόμα τους ανθρώπους οι οποίοι προσφέρουν για το καλό του ποδοσφαίρου αφιλοκερδώς και οι οποίοι έχουν καταξιωθεί όχι μόνο σε επίπεδο νομού, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Δεν μπορούν να μιλάνε για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, τον σημερινό αντιπρόεδρο της ΕΠΟ ότι έκανε πολιτική συγκέντρωση, όταν στην ετήσια αθλητική εκδήλωση της ΕΠΣ Πέλλας παραβρέθηκαν 32 πρόεδροι ενώσεων από όλη την Ελλάδα (54 στο σύνολο), και επίσης περισσότερα από 60 σωματεία του νομού Πέλλας. Μια   αθλητική εκδήλωση η οποία υπήρξε σημείο αναφοράς  πανελλαδικά και η οποία πραγματοποιήθηκε με ενέργειες του ιδίου και των άμεσων συνεργατών του.

Το να λέει κάποιος ότι είναι απούσα η ΕΠΣ (τα μέλη του ΔΣ) από τα γήπεδα της Πέλλας, δεν τιμά αυτόν που το λέει, γιατί σημαίνει ότι δεν πηγαίνει στα γήπεδα ο ίδιος, καθότι τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι παρόντα, το λιγότερο, σε δύο παιχνίδια το Σαββατοκύριακο.

Αν πιστεύει κάποιος ότι παλικάρια είναι τα μέλη του Συμβουλίου της ΕΠΣ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Θα πρέπει να  γνωρίζουν όλοι, ότι στο ΔΣ της ΕΠΣ Πέλλας υπάρχουν  παράγοντες με προσωπικότητα και όταν τους φτύνουν δεν λένε ότι βρέχει. Ας θυμηθούν, όσοι γράφουν, τι έκαναν σε όλη την διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, πόση λάσπη έριξαν σε ορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά να σκεφτούν, γιατί δεν ήρθαν στην εκδήλωση τους. Και το πιο σημαντικό,  πως να παρευρεθεί κάποιος σε μια εκδήλωση, όταν δεν έχει προσκληθεί. Πρόσκληση στην ΕΠΣ δεν υπήρξε, ούτε γραπτή, ούτε προφορική. Το αν τηλεφώνησε κάποιος τον πρόεδρο και του είπε προφορικά να έρθει στην εκδήλωση, νομίζω ότι αυτό δεν τιμά τους διοργανωτές.

Εμείς κύριοι είτε μας καλούσατε, είτε όχι δεν θα ερχόμασταν, γιατί δεν μας το επιτρέπει το ήθος και η προσωπικότητα μας.

Σας γνωρίζω, ότι από το 2008 έως και σήμερα εγώ και η οικογένεια μου είμαστε ιδιοκτήτες εντύπου και ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης και ποτέ δεν κατεβήκαμε τόσο χαμηλά.

Τους άγραφους κανόνες δεοντολογίας τους γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσάς και τους εφαρμόζω έως σήμερα, όμως η λάσπη που ρίχνετε σε ορισμένα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πέλλας, για δικούς σας λόγους, δεν θα σας επιτρέψω να συνεχίσετε να το κάνετε.

Δεν ενοχλούμε κανέναν και δείξαμε ποιοι έχουν ήθος και αρχές στην περίοδο 2017-2018 του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας.

Η εκτίμηση του αθλητικού κόσμου στα πρόσωπα μας υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει διότι όλοι γνωρίζουν την ανιδιοτέλεια με την οποία εργαζόμαστε για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας και όχι μόνο».

Πανίδης Αβραάμ

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 

More in ΓΕΝΙΚΑ