Αντωνίου: «Οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, έχουν υποβιβαστεί – Ο Κρητικός όμιλος θα διασπαστεί» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αντωνίου: «Οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, έχουν υποβιβαστεί – Ο Κρητικός όμιλος θα διασπαστεί»

Για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τον υποβιβασμό των ομάδων της Γ’ Εθνικής αλλά και τον Κρητικό όμιλο, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου.

Αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να αλλάξει η προκήρυξη και να μην υποβιβαστούν οι ομάδες:

«Είναι παράνομο να αλλάξει μια προκήρυξη αφότου τελειώσει το πρωτάθλημα. Οι προκηρύξεις δεν  αλλάζουν παρά μόνο αν μεσολαβήσει κάποιος νόμος. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ δεν μπορεί να τροποποιηθεί μια προκήρυξη. Φέτος, άλλαξε όταν διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω της ανωτέρας βίας του κορονοϊού.

Οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, έχουν υποβιβαστεί. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε ξανά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και να υποβιβαστούν οι ομάδες προκειμένου του χρόνου να διορθωθεί η κατηγορία.»

Για τον Κρητικό όμιλο τόνισε πως θα διασπαστεί και θα αγωνιστεί με ομάδες Αθήνας και Πειραιά:

«Η σκέψη και ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά είναι έξι όμιλοι, όχι επτά που έχει ακουστεί. Οι Κρητικές ομάδες πιθανότατα θα διασπαστούν όπως και παλιότερα και θα απορροφηθούν από τους ομίλους των Αθηνών και του Πειραιά. Είναι δύσκολο να συνεχίσει να υπάρχει Κρητικός όμιλος και να περιέχει μόνο δέκα ομάδες οπότε προς το παρόν η εκδοχή λέει να συμμετάσχουν στους ομίλους αυτούς.»

 

Πηγή: Mikriliga.com

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

  1. Σβήσε την κακη καυτή πατάτα.

    13 Ιουνίου 2021 at 12:33

    Αστεριε αυτό που καίει τώρα είναι ο Β. Όμιλος της FL. Πάρε την υπόθεση πάνω σου για να γίνεις ο πρώτος μάγκας. Αν δώσεις άμεση λύση θα έχεις τα εύσημα πολλών ομάδων της κατηγορίας, αλλοιως…..

  2. Φίλαθλοι

    11 Ιουνίου 2021 at 22:02

    Ο κύριος Αντωνίου ας κοιτάξει και λίγο το νόμο του και μετά να ασχοληθεί με τα πρωταθλήματα!!! Είναι ντροπή να πέσει ο αλμωπος αν πέσει να παρετηθει από πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ