Αντικαθίστανται από τριταθλήτριες, τετραθλήτριες, πενταθλήτριες και εξαθλήτριες, οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή φέτος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντικαθίστανται από τριταθλήτριες, τετραθλήτριες, πενταθλήτριες και εξαθλήτριες, οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή φέτος

Δείτε τι προβλέπει η προκήρυξη της ΕΠΣ Πέλλας σε περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής κάποιων ομάδων στα πρωταθλήματα της περιόδου 2018-19.

1) Σε περίπτωση που μία ομάδα της Α1 κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018/2019, τότε η θέση της ομάδας αυτής θα συμπληρωθεί από την νικήτρια ομάδα του αγώνα κατάταξης μεταξύ των τριταθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου ομίλου της Α κατηγορίας περιόδου 2017/2018. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή, σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

2) Σε περίπτωση που και δεύτερη ομάδα της Α1 κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα περιόδου 2018/2019, τότε θα συμπληρωθεί η Α1 κατηγορία από τις τριταθλήτριες ομάδες του 1ου και 2ου ομίλου της Α κατηγορίας περιόδου 2017/2018.

3) Σε περίπτωση που κατά την ανωτέρω υπό περίπτωση μία ομάδα από τις ανωτέρω τριταθλήτριες, δεν δεχθεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας περιόδου 2018/2019, τότε την θέση της θα καταλάβει η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από αγώνα κατάταξης μεταξύ των τετραθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου ομίλου της Α κατηγορίας περιόδου 2017/2018. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή, σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

4. α) Τα ανωτέρω ισχύουν αναλόγως και για τα πρωταθλήματα της Α και Β κατηγορίας με την επισήμανση για τη Β΄ κατηγορία , ότι δικαίωμα για τη συμπλήρωση της Α΄ κατηγορίας , λόγω μη δήλωσης συμμετοχής σ’αυτήν την κατηγορία , κάποιας ομάδας κατά τα ανωτέρω , έχουν αυτές οι ομάδες της Β΄ κατηγορίας , οι οποίες κατέλαβαν μέχρι και την έκτη θέση κάθε ομίλου κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

β) Σε περίπτωση που μία ομάδα της Α΄ κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018/2019, τότε η θέση της ομάδας αυτής θα συμπληρωθεί από την ηττημένη ομάδα του αγώνα κατάταξης που διενεργήθηκε μεταξύ των τριταθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.

γ) Σε περίπτωση που και δεύτερη ομάδα της Α΄ κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα περιόδου 2018/2019, τότε τη θέση της θα καταλάβει η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από αγώνα κατάταξης μεταξύ τα ων τετραθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας περιόδου 2017/2018. . Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή, σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

δ) Σε περίπτωση που και τρίτη ομάδα της Α΄ κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα περιόδου 2018/2019, τότε θα συμπληρωθεί η Α΄ κατηγορία από τις τετραθλήτριες ομάδες του 1ου και 2ου ομίλου της Α κατηγορίας περιόδου 2017/2018.

ε) Σε περίπτωση που κατά την ανωτέρω υπό δ) περίπτωση μία ομάδα από τις ανωτέρω τετραθλήτριες, δεν δεχθεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας περιόδου 2018/2019, τότε την θέση της θα καταλάβει η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από αγώνα κατάταξης μεταξύ των πενταθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου ομίλου της Α κατηγορίας περιόδου 2017/2018. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή, σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή. Εάν μία ομάδα εξ αυτών δεν επιθυμεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας , προάγεται σ’ αυτήν η άλλη.

στ) Τα ίδια ως άνω ισχύουν μέχρι και τις εξαθλήτριες του 1ου και 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ