Ανανεώσεις εξπρές ο Εθνικός Γιαννιτσών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ανανεώσεις εξπρές ο Εθνικός Γιαννιτσών

Μετά από ραντεβού που κράτησε μόλις λίγα λεπτά της ώρας, ο Σάββας Ατματζίδης, πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών πήρε το οκέυ από δύο βασικά στελέχη για ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράνε τα κυανόλευκα της ομάδας της Ν. Τραπεζούντας.

Σε χρόνο μηδέν στην κυριολεξία βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι τόσο ο Τάσος Σιδέρης εκ των κορυφαίων αμυντικών της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας και παίκτης παλιότερα μεταξύ των άλλων, της Δόξας Π. Μυλοτόπου, του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης, της Δόξας Μαυροβουνίου, του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, όσο και ο πολύπειρος πορτιέρο Τέο Καμπαλής γεννημένος πρωταθλητής και παλιότερα παίκτης μεταξύ των άλλων,της Δόξας Μαυροβουνίου, του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, Μέγα Αλέξανδρου Αρσενίου, Μέγας Αλέξανδρου Ν. Μυλοτόπου, θα αποτελούν στελέχη του Εθνικού για την συνέχεια της καριέρας τους.

Το γεγονός είναι βέβαια ότι δύο σημαντικοί παίκτες παραμένουν στον Εθνικό, σε μια στιγμή που όλοι περίμεναν το αντίθετο και έτσι θα συνεχίσουν να φορούν την κυανόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας, με τον Εθνικό να αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ