Ανανέωσαν με τον Εδεσσαϊκό Παπαγεωργίου και Σφέτκος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσαν με τον Εδεσσαϊκό Παπαγεωργίου και Σφέτκος

Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις της ομάδας των καταρρακτών:

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Μάριο Παπαγεωργίου. Ο 22χρονος πορτιέρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας, και η επιθυμία και των δύο πλευρών έγινε πράξη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάριος μας είπε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στην ομάδα. Για άλλη μια χρονιά θα δώσω ότι μπορώ σε αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο για να έχουμε μια καλή σεζόν. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη προς το μέρος μου. Καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλές χαρές.”

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον επιθετικό Δημήτρη Σφέτκο. Ο άτυχος της περσινής χρονιάς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης μας είπε:

Πολυ χαρούμενος για την ανανέωση μου, μετά από μια δυσκολη χρόνια με τον τραυματισμό μου. Θα δώσω τα πάντα για την ομαδα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.”

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ