Ανανέωσαν με τον Εδεσσαϊκό Αταλασίδης και Προύντσης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσαν με τον Εδεσσαϊκό Αταλασίδης και Προύντσης

Διαβάστε παρακάτω, τις ανακοινώσεις της ομάδας των καταρρακτών:

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Χριστόφορο Αταλασίδη. Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο νεαρός επιθετικός μας δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με την ομάδα του Εδεσσαϊκού. Ευχαριστώ τη διοίκηση που δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτήν την ιστορική ομάδα. Εύχομαι να εκπλρηρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας.”

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Προύντση. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που επέστρεψε τον Μάρτιο στον Εδεσσαϊκό, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του συντέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Γρηγόρης δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για άλλον έναν χρόνο στον Εδεσσαϊκό. Πιστεύω ότι η φετινή πορεία θα είναι πολυ καλύτερη από την περσινή. Να ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε.”

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ