Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ανακοίνωση του Α.Σ. Γιαννιτσά

Σχετικά  με την παραφιλολογία που επικρατεί όσων αφορά την θέση του σωματείου μας Α.Σ. Γιαννιτσά με την ίδρυση (επαναλειτουργία) ομάδων σε γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα σαν προπονητικό κέντρο η θέση μας είναι ξεκάθαρη και είναι η ακόλουθη:

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου σκέφτεται να επαναδραστηριοποιήσει την ομάδα του.

Η ομάδα μας για την αποφυγή παρεξηγήσεων, δηλώνει ξεκάθαρα σε όλους του φιλάθλους του νομού μας, ότι χαίρετε με την δημιουργία και την επαναδραστηριοποίηση κάθε σωματείου, πολύ περισσότερο όταν αυτή μας φιλοξενεί στο χωρίο της και στο γήπεδο της.

Η ομάδα μας (Α.Σ. Γιαννιτσά) μπορεί να ανακατασκεύασε το γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου  με δικά της χρήματα, με σκοπό να  υπάρχει  ένα άριστο γήπεδο κατάλληλο χώρο προπονήσεων για οποιοδήποτε φιλόδοξο σωματείο, όπως είμαστε εμείς. Την ανακατασκευή την κάναμε,  πολύ περισσότερο όμως για όλα τα παιδιά και τους κατοίκους, του Ν. Μυλοτόπου, ώστε να έχουν ένα γήπεδο στολίδι που θα τους δίνει κίνητρο να παίξουν ποδόσφαιρο και να το χαίρονται. Μην ξεχνάμε ότι πάνω από 40 παιδιά των ακαδημιών μας προπονούνται σε αυτό το γήπεδο και είναι από το χωριό του Ν. Μυλοτόπου.

Η ομάδα προχωρά στην ανακαίνιση των αποδυτήριών ώστε όλα τα τμήματα να λειτουργούν ανεξάρτητα και να έχουν το χώρο τους, επίσης κατασκεύασε πλήρες γυμναστήριο κ.α. ώστε να είναι ένα πλήρες προπονητικό κέντρο.

Επίσης ζητούμε την κατανόηση όλων των κατοίκων του χωριού που χρησιμοποιήσανε περιμετρικά το γήπεδο, αυτό θα δοθεί και πάλι σε χρήση από τις 30 Ιουλίου λόγου της ανακατασκευής του γηπέδου.

Για τον σύλλογο μας ο αθλητισμός είναι το παν, το να φέρουμε ένα ακόμα νέο παιδί στο γήπεδο σημαίνει πολλά.

Με εκτίμηση για τον Α.Σ. Γιαννιτσά, Βασίλης Τοψής Υπεύθυνος Επικοινωνίας.

10 Σχόλια

10 Comments

 1. Κερκιδάκιας

  20 Ιουνίου 2019 at 20:01

  Βασιλάκη θα φάτε σουτ που θα πάει καπνός…

  • Ανώνυμος

   20 Ιουνίου 2019 at 20:37

   Πάρε φόρα, μπούλη, και έλα με την όπισθεν.

  • Ανώνυμος

   20 Ιουνίου 2019 at 20:54

   Εντάξει, κέρδισες το βραβείο της βλακείας της ημέρας.

 2. Άσχετοι

  20 Ιουνίου 2019 at 20:04

  Σιγά να μη πετάξετε από την χαρά σας για το Ν. Μυλότοπο. Κρύος ιδρώτας σας λούζει, βγάλατε και ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου…

  • Ανώνυμος

   20 Ιουνίου 2019 at 20:35

   Πόσο κομπλεξικός και μίζερος είσαι;
   Ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά ή η διανοητική σου κατάσταση δεν σου το επιτρέπει;
   Άντε στο κέντημα σου, άσχετε κλαψιάρη.

 3. Ανώνυμος

  20 Ιουνίου 2019 at 20:53

  Ξεκίνησαν τα «σχόλιά», από τους γνωστούς κομπλεξικούς, πικραμένους, τζαμπατζήδες και άσχετους του καφενείου. Αγαπημένο τους θέμα, τι άλλο, ο Α.Σ.
  Γελάμε με την ξεφτίλα σας και με το μαύρο σας το χάλι.
  Γουστάρουμε τρελά, που δεν μας γουστάρετε.
  Ασχοληθείτε με το κέντημα σας, με το πλέξιμο σας ή με το αγόρι σας.
  Πηγαίνετε σε καμιά παρέλαση της «ροζ υπερηφάνειας», ξεσαλώστε στην Μύκονο ή στα πεζοδρόμια της Συγγρού, πας και θεραπευτείτε από την αιώνια κλάψα σας.
  Πάρτε και καμιά δραμαμίνη, έρχονται Ιούλιος και θα τις χρειαστείτε.

 4. Υπογλώσσια. κ δραμαμίνες

  21 Ιουνίου 2019 at 02:13

  Άντε τώρα εσύ ο απλός άνθρωπος να καταλάβεις τι σ@@@α σκέφτεται ο καθένας . βγαίνει ο Βασιλάκης και μας τα μπερδεύει,μας λέει πως πετά από την χαρά του, που έβγαλε ξαφνικά ένα βιζουνι στον ποπό τού. βγαίνει και ο κάθε πικραμένος και λέει το γήπεδο είναι δικό μας. Τελικά γιατί ο ΑΣ δεν έβαλε τα χρήματα να φτιάξει το γήπεδο της Αναγέννησης? Η αν προτιμάτε το δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, αφού όπως μας λένε χαίρονται όταν δημιουργούνται και άλλες ομάδες . Δηλαδή για να καταλάβω εγώ ο απλός πολίτης δεν σας χωρούσε το δημοτικό στάδιο και ήρθατε στο ν. Μυλότοπο? Λογικά μ αυτά που μας λέτε θα έπρεπε να ήσασταν πολύ χαρούμενοι που θα είχατε μαζί σας και την αναγέννηση και οποία άλλη ομάδα η ακαδημία υπήρχε στην πόλη !
  Έτσι που τα έφερε η ριμάδα η τύχη θα υποστείτε τις συνέπειες και θα πείτε πολλά τραγούδια ακόμη .
  Αφού αρχίσατε να βάζετε από τώρα νεράκι στο κρασάκι σας, σκέψου τι θα γίνει τον χειμώνα που το γήπεδο θα γίνεται βούρκος από την πολυχρησία , τότε φίλε μου να σε δω πόσες δραμαμίνες θα χρειαστεί να πάρεις εσύ που της πρότεινης μέσα στον Ιούλιο!
  Υπομονή παιδιά τα καλύτερα έρχονται …..

 5. Ανώνυμος

  22 Ιουνίου 2019 at 12:25

  όταν φιάχνεις απ το μηδεν ομάδα θα τρως πόλεμο.Όπως κι ο Μπέος στο Βόλο! Θα ξεπεράσεις ποτέ την ιστορία της Νικης Βολου? του Ολυμπιακού Βόλου? της Αναγέννησης? Ποτέ !!!! Προσαρμοστείτε με αιώνιο πόλεμο.

 6. Ανώνυμος

  23 Ιουνίου 2019 at 01:08

  Έτσι μπράβο!!!

  Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους!!!

 7. ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ

  23 Ιουνίου 2019 at 09:27

  Αφηστε τις δραμαμινες και στηριξτε την τοπικη αγορα
  Πελλαμινες. Μονο πελλαμινες

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα ΓΕΝΙΚΑ

error: Content is protected !!