Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ανακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο» κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Ως μία κοινωνική οντότητα που γαλουχήθηκε με τις αξίες του μεγαλύτερου Σωματείου της Θεσσαλονίκης, το οποίο παράλληλα υπήρξε ο γνήσιος εκφραστής, κι ο συνεχιστής των σύγχρονων Μακεδονικών αγώνων, δε θα μπορούσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι μπροστά στις εξελίξεις που επιφέρει αυτή η κατάπτυστη και Προδοτική συμφωνία.

Ανέκαθεν, ως Προσφυγικό σωματείο, ήμασταν και θα είμαστε μπροστάρηδες στους λαϊκούς αγώνες ενάντια σε κάθε ανελεύθερη και φασιστική απειλή, όντας στις επάλξεις για τη Δικαιοσύνη στους δρόμους, στις γειτονιές και την ιστορική αλήθεια.

Γι’ αυτούς τους λόγους, τονίζουμε τα παρακάτω:

-Καταδικάζουμε πλήρως τη στάση της Ελληνικής πολιτείας, που στο βωμό των Νατοϊκών και Ευρωπαϊκών συμφερόντων, καθώς και της αυξανόμενης κοινωνικό-οικονομικής και πολιτικής υποδούλωσης της πατρίδας μας, έπαιξε το ρόλο του «σερβιτόρου», στις αλυτρωτικές και ημιμαθείς-εθνικιστικές ορέξεις των Σκοπιανών.

-Θεωρούμε ότι είναι αδιανόητο να αποτελεί «agenda» πολιτικής αντιπαράθεσης η ιστορική πραγματικότητα και να επιτρέπουμε στους «αντιπροσώπους» μας εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να επεξεργάζονται τον νέο «τεχνητό» εμφύλιο πόλεμο, ανάλογα με το τι τους συμφέρει, για να διατηρήσουν τους παχυλούς βουλευτικούς και υπουργικούς τους μισθούς.

-Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι σύγχρονοι «δωσίλογοι» και «φασίστες» των εξωγενών επεκτατικών συμφερόντων, των Μ.Μ.Ε. και των αγορών, οι οποίοι είτε φόρεσαν τον «ψευτοαριστερό» μανδύα, είτε «πατριδοκαπηλεύτηκαν» την κατάσταση, θα μας βρουν μπροστά τους και θα μας δώσουν απαντήσεις, όχι μόνο για τη δράση τους, αλλά και για το ότι προσπάθησαν να μας βάλουν στο ίδιο «τσουβάλι» με ακροδεξιά στοιχεία και κόμματα, μπροστά σε ένα τόσο Εθνικά επιζήμιο ζήτημα.

-Απαιτούμε από την Ελληνική Δικαιοσύνη, να εξετάσει άμεσα και σοβαρά τις κατηγορίες περί χρηματισμού πολιτικών για τη ψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», όπως δηλαδή θα έκανε κάθε ευνομούμενη πολιτεία, η οποία θα είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες «Ειδικού Δικαστηρίου» βάσει του Συντάγματος, καθώς επίσης και να ελέγξει, αυτό που γνωρίζουμε εμείς χρόνια, δηλαδή τη «φονική» δραστηριοποίηση των ομάδων καταστολής, ως μαριονέτες του εκάστοτε συστήματος.

Υ.Γ. 1: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ….

Υ.Γ. 2: ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΝ…

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

www.eosbyemco.gr

Περισσότερα Άρθρα ΓΕΝΙΚΑ

error: Content is protected !!