Ανακοίνωσε προπονητή η Αναγέννηση Δωροθέας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ανακοίνωσε προπονητή η Αναγέννηση Δωροθέας

Στον πάγκο της Αναγέννησης Δωροθέας και στο πρωτάθλημα της Α1 θα βρίσκεται ο έμπειρος τεχνικός Μάκης Δεμίρης, μετά από συμφωνία με την διοίκηση.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπογδάνη, η διοίκηση της Αναγέννησης κινήθηκε γρήγορα και ήρθε σε επαφή με τον έμπειρο Πολυκαρπιώτη τεχνικό που πέρυσι εργάστηκε με επιτυχία στον Άρη Λουτρακίου και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να συνεργαστούν.

Να σημειωθεί ότι ο παλιός παίκτης του Αλμωπού και νέος τεχνικός της Αναγέννησης πλέον, έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ έχει περάσει και από άλλες ομάδες μεταξύ των οποίων ο Πολυκαρπιακός, η Δόξα Εξαπλατάνου, η Νίκη Καλής, ο Μ.Α. Όρμας, ο Όλυμπος Αψάλου και ο ΑΣ Πρόμαχοι, ενώ έχει περάσει και από τον Αλμωπό Αριδαίας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Από ‘δω και πέρα η διοίκηση σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό της ομάδας, αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την Αναγέννηση για να σταθεί επάξια στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της διοίκησης:

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Δωροθέας ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Μάκη Δεμίρη»

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ