Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Τίμο Καβακά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Τίμο Καβακά

Ο Τίμος Καβακάς είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής.

Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν είχαμε συμφωνήσει με τον Τίμο Καβακά να παραμείνει στην ομάδα μας και να μας βοηθήσει στο σχεδιασμό μας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπως και έγινε με μεγάλη επιτυχία.

Στη συνέχεια, με την συμφωνία που έγινε να μετονομαστεί η ομάδα μας σε Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών, θέσαμε στα μέσα του καλοκαιριού νέους στόχους έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσουμε, όπως και γίνεται έως σήμερα.

Εξαρχής, είχαμε συμφωνήσει πως εάν θα του γινόταν κάποια σοβαρή πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, μόνο τότε θα το συζητούσαμε για ενδεχόμενη διακοπή της συνεργασίας μας .

Έως σήμερα η συνεργασία μας ήταν άψογη, διότι είχαμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με έναν εξαιρετικό προπονητή σε όλα τα επίπεδα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως προπονητές με τις γνώσεις και την αξία του Τίμου Καβακά δεν θα πρέπει να περιορίζονται στην κατηγορία της Γ εθνικής.

Του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή συνέχεια στη μετέπειτα επαγγελματική του σταδιοδρομία και σύντομα να τον ξαναδούμε στην μεγάλη κατηγορία της Super League γιατί το αξίζει πραγματικά.

Για εμάς στον Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών θα είναι πάντα ένας καλός φίλος, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής.

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση του Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών

Υ.Γ. Δημοσίευμα, που ήρθε στο φως νωρίτερα, από το site www.matiespellas.gr εκφράζει τις προσωπικές απόψεις των κ.κ. Γιώργου Χατζηχρήστου και Γιάννη Μίγγα και όχι τη Διοίκηση του Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ