Αλχημείες για να συμπληρωθούν Α’ και Α1’ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλχημείες για να συμπληρωθούν Α’ και Α1’

Λίγες μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία( 18/9) για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας και ήδη κυκλοφορούν αρκετά σενάρια για την συμπλήρωση των ομάδων σε όλες τις Κατηγορίες, σε περίπτωση πού δεν δηλώσουν συμμετοχή κάποιες ομάδες.

Όσον αφορά την Α1 κατά τα φαινόμενα δύο θα είναι οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή κι αυτές είναι οι Απόλλων Κρ.Βρύσης και Δόξα Εξαπλατάνου. Αυτές οι ομάδες πρέπει να αντικατασταθούν από άλλες, καθώς η προκύρηξη προβλέπει 14 ομάδες στην Α1. Έτσι όπως έχουν τα δεδομένα την άνοδο παίρνουν οι τριταθλητές Ελπίδα Έδεσσας από τον πρώτο όμιλο και Φίλιππος Σταυροδρομίου από τον δεύτερο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Φίλιππος Σταυροδρομίου δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην Α1 έχοντας κάνει μάλιστα και σχετικό εγγραφο στην ΕΠΣ Πέλλας, οπότε η θέση πρέπει να συμπληρωθεί νε μία από τις τετραθλήτριες ομάδες τον Ορφέα Ριζαρίου και την Ποντιακή Νεολαία Κρ.Βρύσης.

Οι δύο παραπάνω ομάδες θα αναμετρηθούν σε αγώνα κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο, σύμφωνα με την προκύρηξη με την ομάδα του Ορφέα Ριζαρίου να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική της Α1 αφού ο πρόεδρος Μάκης Κατηκαρίδης και ο τεχνικός Γιώργος Γιαννούλτσης ήδη έχουν ξεκινήσει ένα μεταγραφικό σαφάρι αναζήτησης παικτών από την γύρω περιοχή που θα ενισχύσουν την ομάδα τους.

Όσο για την Ποντιακή Νεολαία ένα από τα πλέον νεανικά σύνολα σαν ομάδα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι επιθυμούν, ωστόσο εξαρχής είχαν τονίσει ότι μάλλον δεν τους ενδιαφέρει η προοπτική της Α1, καλύτερα όμως να περιμένουμε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα έχουν τις επόμενες ώρες για να αποφασίσουν αν θα αγωνιστούν στον αγώνα κατάταξης η θα παραιτηθούν και θα συνεχίσουν στην Α’ Κατηγορία και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από το PellaSports.

Το ίδιο τοπίο αναμένεται και στην Α’ Κατηγορία…

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ