Αλμωπός: “Οι φίλαθλοι του Αλμωπού ήταν και παραμένουν η ψυχή της ομάδας” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλμωπός: “Οι φίλαθλοι του Αλμωπού ήταν και παραμένουν η ψυχή της ομάδας”

Οι φίλαθλοι του Αλμωπού ήταν και παραμένουν η ψυχή της ομάδας και ευχαριστούμε τους 202 υποστηρικτές που προμηθεύτηκαν ήδη κάρτα διαρκείας.

Η παρουσία και η συμπαράστασή τους αποτελεί τη βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία της ομάδας.

Με αυτή τη σκέψη ο Αλμωπός φέτος αφενός μείωσε δραστικά το κόστος απόκτησης κάρτας διαρκείας ώστε όλο και περισσότεροι φίλαθλοι να εξασφαλίσουν μια θέση στο γήπεδο αφετέρου συνέδεσε την απόκτηση της κάρτας με μια σειρά προνομίων.

Ειδικότερα,
• Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας έχουν εξασφαλισμένη θέση στην σκεπαστή κερκίδα του σταδίου αφού ο αριθμός της κάρτας διαρκείας αντιστοιχεί στον αριθμό της θέσης στην κερκίδα.
• Όλοι οι γονείς μπορούν να αποκτήσουν μια δωρεάν κάρτα διαρκείας εγγράφοντας το παιδί τους στα τμήματα υποδομών της ακαδημίας

Απομένουν 44 κάρτες και ο Αλμωπός καλεί όλους τους φιλάθλους να βρεθούν κοντά του.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο διάθεσης και τα προνόμια των καρτών διαρκείας μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6974127201και στα καταστήματα : οπτικά Μπαλκατζή, my computer, αρτοζαχαροπλαστεία Βαδάς και Infotech.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ