Αλμωπός – Βέροια 1-2, πολλές δοκιμές από τους δύο προπονητές…(Βίντεο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αλμωπός – Βέροια 1-2, πολλές δοκιμές από τους δύο προπονητές…(Βίντεο)

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έγινε στην Αριδαία όπου η Βέροια επικράτησε του Αλμωπού με σκορ 1-2 παρουσία 150 φίλων του ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι ήταν καλό ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με πολλές και καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Ο Αλμωπός έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ντελικάτη ομάδα που όμως θέλει αρκετή δουλειά ακόμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκόρ στο 18’ όταν ο Παναγιώτης Ξόμπλιος σούταρε ο Κοντογουλίδης φάνηκε να ελέγχει την μπάλα αυτή όμως αναπήδησε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Στο 52’ ο Μπλατσιώτης με φοβερό σούτ τράνταξε το δοκάρι του Καραγιαννίδη και ο ίδιος παίκτης στο 54’ εκμεταλεύτηκε τραγικό λάθος των γηπεδούχων γράφοντας με σουτ στο κενό τέρμα το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 64’ με τον Κυριακίδη να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων γράφοντας το τελικό 1-2.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μαυρίδης, Λαμπρίδης, Παρούτογλου που ήταν αρκετά καλοί.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαινατούδης, Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Ελευθεριάδης Γ., Ασλαμπάλογλου, Μεντής, Ελευθεριάδης Λ., Στάμπιλε, Ξόμπλιος

Αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης, Κυριακίδης, Ιωάννου, Στογιαννίδης, Πολύζος, Μούλας, Παπαδημητρίου, Βιέντ, Μουσόνι Α., Μουσόνι Ε., Μυλωνάς,

Βέροια: Κοντογουλίδης, Τσότρας, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας,Βεργώνης, Πατσιαβούρας, Μυλωνάς, Κυριακίδης, Μπακάλης, Κανούλας.

Αγωνίστηκαν και οι Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Τσουλχάι, Ζούρκος, Ράδης, Ιωάννου, Παπουτσίδης, Ζιγκερίδης, Τσοκόπουλος, Σκαθαρούδης, Μισαηλίδης

 

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ