Αλμωπός Αριδαίας: Σταθερή άξια στις μεγάλες κατηγορίες (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλμωπός Αριδαίας: Σταθερή άξια στις μεγάλες κατηγορίες (Φώτο)

Ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία στην Πέλλα αναμφισβήτητα είναι ο Αλμωπός Αριδαίας, άξιος εκπρόσωπος της Καρατζόβας με συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα Β’- Γ’-Δ’ Εθνική και μεγάλες διακρίσεις κατά το παρελθόν.

Φέτος οι κυανόλευκοι με νέο πρόεδρο τον Φώτη Παντελίδη ευελπιστούν σε μια ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή όπου ως γνωστόν τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας κάνοντας ουσιαστικά πορεία πρωταθλητισμού. Οι στόχοι για μια ομάδα όπως ο Αλμωπός δεν μπορεί να είναι διαφορετικοί από τον πρωταθλητισμό, σε όποια Κατηγορία κι αν αγωνίζεται κι αν σκεφθεί κανείς ότι οι μισές ομάδες σώζονται και οι άλλες μισές υποβιβάζονται, τα πράγματα είναι απλά.

Με τεχνικό οδηγό για 4η συνεχή σεζόν τον Σκυδραίο τεχνικό Γιώργο Τυριακίδη (είναι σίγουρα ένα ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα) και βοηθό τον Γιάννη Κανωτίδη, ενώ στην θέση του τεχνικού διευθυντή είναι ο Χρήστος Δούμος, ο Αλμωπός στοχεύει ψηλά και αν αναλογιστεί κανείς το υλικό που διαθέτει στο ρόστερ του τότε αντιλαμβάνεται του λόγου το αληθές.

Η στήριξη του κόσμου και φέτος είναι δεδομένη, τα εισιτήρια διαρκείας φεύγουν με γοργούς ρυθμούς, η πρώτη εικόνα από τα φιλικά παιχνίδια είναι θετική, οπότε γιατί να μην περιμένουν μεγάλα πράγματα από τον φετινό Αλμωπό που είναι από τις ιστορικότερες ομάδες στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Δείτε παρακάτω φώτο από το ρόστερ του Αλμωπού Αριδαίας:

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ