Αλλαγές φέτος στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αλλαγές φέτος στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας

Σε αλλαγές του συστήματος διεξαγωγής του κυπέλλου προχωράει σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΣ Πέλλας θέλοντας με αυτόν το τρόπο να αναβαθμίσει και να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον θεσμό.

Η πρώτη φάση (1-2 Σεπτεμβρίου) του θεσμού θα περιλαμβάνει παιχνίδια νοκ άουτ με ομάδες Β’ και Α’ Κατηγορίας και τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση όπου οι ομάδες της Β’ θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Στην δεύτερη φάση, προχωρούν οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης από τα ματς της πρώτης φάσης μαζί με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Α1 και θα συγκροτηθούν σε ομίλους των 4 ομάδων, με γεωγραφικά κριτήρια όπου κατά πάσα πιθανότητα θα προκρίνονται οι δύο πρώτες κάθε ομίλου.

Στην συνέχεια, θα γίνεται κλήρωση και θα έχουμε παιχνίδια νοκ άουτ (ίσως και διπλές αναμετρήσεις όπως την περσινή σεζόν από τα προημιτελικά) μέχρι να προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ