Ακαδημία Εθνικού Αριδαίας Joga Bonito “Όμορφο Παιχνίδι” (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ακαδημία Εθνικού Αριδαίας Joga Bonito “Όμορφο Παιχνίδι” (Φώτο)

Πραγματικό κόσμημα αποτελουν οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Joga Bonito στο 2ο χλμ Αριδαίας -Θεσνίκης.

Οι ιδιοκτήτες Κωνσταντίνος Παλίκογλου και Βασίλης Μάτζαρης έχουν πολλούς λόγους να καμαρώνουν για την μεγάλη επιτυχία και απήχηση που έχει τα τελευταία χρόνια η δημιουργία τους στον χώρο της Αλμωπίας. Πραγματικά οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο διαθέτοντας 3 γήπεδα με φυσικό χόρτο και ένα γήπεδο 5Χ5 με πλαστικό χόρτο.

Παράλληλα λειτουργεί χώρος καφετέριας για τους συνοδούς των παιδιών καθώς και παιδότοπος για τους καλοκαιρινούς μήνες για τους μικρούς μπόμπιρες στον οποίο διοργανώνονται και εκδηλώσεις και γενέθλια.

Η συνεργασία με έμπειρους προπονητές για τα τμήματα υποδομών τους κατατάσει στην ”αφρόκρεμα” των Ακαδημιών της περιοχής με πρόσφατη μεγάλη αναγνώριση η συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών του Ατρομήτου Αθηνών.

Παράλληλα η δημιουργία ομάδας του Εθνικού Αριδαίας που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα αποτελεί ένα σκαλοπάτι για τους νεαρούς εκκολαπτόμενους παίκτες της Ακαδημίας να αναδείξουν τα ταλέντα τους.

Η σκληρή δουλειά και η καθημερινή ενασχόληση του team του joga Bonito είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για τους γονείς που θέλουν να επιλέξουν την καλύτερη Ακαδημία ώστε το παιδί τους να διδαχθεί όχι μόνο ποδόσφαιρο αλλά και ήθος και ενασχόληση με το παιχνίδι και αν ενταχθεί σε ένα υγιές κοινωνικό σύνολο.

Φωτογραφίες:

More in ΓΕΝΙΚΑ