Ακέφαλος διοικητικά ο Απόλλωνας !!! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ακέφαλος διοικητικά ο Απόλλωνας !!!

Άκαρπη και η πρώτη και η δεύτερη Γ.Σ. του Απόλλωνα σήμερα το απόγευμα αφού παρουσιάστηκαν μόλις 7 – 8 μέλη και φίλοι της ομάδας.

Αυτή η εικόνα ήταν και η εκτίμηση πριν την πραγματοποίηση της Γ.Σ. αφού το κλίμα στον φίλαθλο κόσμο της Κρύας Βρύσης δεν είναι και ιδιαίτερα θετικό. !

Όπως και να έχει πάντως αυτή την στιγμή η ομάδα μένει ακέφαλη διοικητικά, αφού έχει λήξη η θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. και πλέον όλα είναι ρευστά για το μέλλον του συλλόγου.

Οι συζητήσεις πάντως που γινόντουσαν κατά την διάρκεια της αναμονής των λιγοστών παρευρισκόμενων στη Γ.Σ., περιστράφηκαν γύρο από την αποφυγή του κινδύνου να μην κατέβει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, εφόσον δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους οικονομικούς παράγοντες της περιοχής μας να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά της ομάδας, με μοναδική προοπτική τη δημιουργία ενός διοικητικού σχήματος με νέα πρόσωπα προερχόμενα και από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και φυσικά αγωνιστικά να πλαισιωθεί η ομάδα από τα παιδιά της Π. Νεολαίας που ουσιαστικά αποτελούσαν φέτος την ομάδα ΝΕΩΝ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ κάνοντας μάλιστα μία άκρως επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας,

Στην περίπτωση αυτή μπορεί να πλαισιωθεί η ομάδα και από παραμένοντες ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας, όσοι φυσικά θελήσουν να συνεχίσουν και την νέα σεζόν στον Απόλλωνα ! Αυτή είναι και η μοναδική διαφαινόμενη προοπτική αυτήν την στιγμή, για ένα νέο ξεκίνημα του Απόλλωνα σε νέα βάση λειτουργίας και φιλοσοφίας, με καθαρά δικό του έμψυχο δυναμικό, αλλά και ένα ισχυρότερο από κάθε άλλη χρονιά διοικητικό σχήμα !

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ