Αισιοδοξία στη Δόξα Μελισσίου για νίκη και πρωτιά στον 4ο όμιλο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αισιοδοξία στη Δόξα Μελισσίου για νίκη και πρωτιά στον 4ο όμιλο

Συνεχίζουν και ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους οι Μαυραετοί του Μελισσίου, ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας, με τον Άρη Νησίου, τη νεοφώτιστη ομάδα της Α1, στο Δημοτικό Στάδιο Άγρα, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 17.00.

Οι Δευτεραθλητές, χωρίς προβλήματα, πλην αυτό του επιθετικού Μ. Κηλίκη, που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τις επόμενες μέρες, αλλά και των Σερέτη, Τσάλμα Χ,  Μιχαηλίδη Π και Βασιλειάδη Π, που ενσωματώνονται στην ομάδα κανονικά την επόμενη βδομάδα.

Κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Σ. Ντιμτσούδη, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία και με πίστη στη νίκη θα μεταβούν στον Άγρα για να αντιμετωπίσουν τους κίτρινους, έχοντας στην αποστολή τους: Δεληχατζή Ν, Γεωργιάδη Α, Χατζηδάκη Α, Νιοράτζε Α, Φουρέιρα Α, Γιοβάνογλου Θ, Φωστηρόπουλο Π, Βερβελέ Η, Δουλγερίδη Κ, Λιτοβολή Χ, Παπαδόπουλος Γ, Λιτοβολή Δ, Καπουσούζη Κ, Τζάτζη Μ, Σιδηρόπουλο Π, Χαρμάνα Κ, Τουλγαρίδη Α, Τσάλμα Α και Ραμπούση Ι.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση δυο ακόμη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που θα βοηθήσουν τους Μαυραετούς στη διεκδίκηση των υψηλών στόχων τους.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ