Αερωπός – Ολυμπιακός σήμερα Τετάρτη στην Έδεσσα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αερωπός – Ολυμπιακός σήμερα Τετάρτη στην Έδεσσα

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττες στην Λευκορωσία από την Μασέκα που σήμαναν τον αποκλεισμό τους από την συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ και επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά και την ήττα στη Δράμα για την 2η αγωνιστική.
Θα έχουν ωστόσο δύο σοβαρότατες απουσίες, των βασικών πλέι μέικερ και δεξιού ίντερ, Φώτη Μισαηλίδη και Γιάννη Κράλλη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, έχοντας καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού την Παρασκευή έπαιξε με την Κόμλο για το EHF Cup, την οποία υποδέχεται την Κυριακή στο Ρέντη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Αντώνης Κόντης.

Δηλώσεις
Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού Έδεσσας): «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο ταξίδι στη Λευκορωσία. Υπάρχει κούραση. Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του αντιπάλου. Με τις δυνατότητες που έχουμε και τους αθλητές που είναι διαθέσιμοι, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μέσα στον ρυθμό του αγώνα».

Ζαραβίνας (προπονητής του Ολυμπιακού): «Πρέπει να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στο πρωτάθλημα να παίξουμε ακόμα καλύτερα απ’ ότι στα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Πυλαία και Δούκα. Παίζουμε σε μια έδρα που πάντα έχει ιδιαιτερότητες και θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και ταυτόχρονα αν έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού που ακολουθεί την Κυριακή με την Κόμλο στο Ρέντη».

Πέτρος Κανδύλας (πλέι μέικερ Ολυμπιακού): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού παραδοσιακά ο Αερωπός έχει μια πολύ δυνατή έδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να φύγουμε με το διπλό για να προετοιμαστούμε στη συνέχεια για το παιχνίδι με την Κόμλο στο Ρέντη. Στο παιχνίδι της Κυριακής χρειαζόμαστε τον κόσμο, η παρουσία του οποίου θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση αλλά με σοβαρότητα και εφόσον μείνουμε στο πλάνο που έχουμε θα μπορέσουμε να νικήσουμε με έξι γκολ».

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ