Αερωπός Έδεσσας σταθερή αξία και φέτος στο χάντμπολ… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αερωπός Έδεσσας σταθερή αξία και φέτος στο χάντμπολ…

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Έδεσσας και όλου του Ν. Πέλλας την τελευταία δεκαετία στην Α’ Εθνική είναι ο Αερωπος κόντρα στο κατεστημένο και στα οικονομικά μεγαθηρια( Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Δούκας, Φίλιππος Βέροιας,κτλ).

Η ομάδα των καταρακτων όμως με σωστό προγραμματισμό και ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα θα προσπαθήσει και φέτος για μια αξιοπρεπή πορεία. Ένας άνθρωπος που είναι κοντά στην ομάδα εδώ και μια επταετία καθημερινά κοντά στους παίκτες ο Μάκης Ρόμπης προσφέροντας τα μέγιστα δήλωσε στο pellasports:

“Φέτος θα είναι μια χρονιά κόντρα στα μεγαθήρια όμως εμείς θα πάμε πολύ καλά με όπλο την οργάνωση και μέγα πλεονέκτημα έχουμε τον ίδιο προπονητή. Ο Γιάννης Πηλαλίδης ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά αγαπά τον σύλλογο δίνει την ψυχη του για αυτήν την ομάδα που φέτος θα αποτελείται από γηγενείς κυρίως παίκτες τους Αγγελο Τζουβάρα φυσικό αρχηγό της ομάδας, Σάκη Αθανασίου, Πέτρο Κυριακού, Γιάννη Κράλλη, Φανή Τζουβάρα, Πέτρο Βαφειάδη, Τάσο Μαυρόπουλο, Νίκο Λαζαρίδη που όλοι περιμένουν να είναι η έκπληξη της χρονιάς. Ακόμα ανανέωσαν οι Στέλιος Δημάκης και Αστέριος Τριανταφύλλου και με την προσθήκη του Αγγέλοφ η ομάδα θεωρείται σίγουρο ότι θα πάει καλά..”

Τέλος ο Μάκης Ρόμπης ζήτησε την βοήθεια του κόσμου κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος για να δώσει κουράγιο στους ανθρώπους της ομάδας να ασχοληθούν περισσότερο και να κρατιέται ο σύλλογος στην Α’ Εθνική.

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ