Αερωπός Έδεσσας: Αρνητικά όλα τα τέστ covid και επιστροφή στις προπονήσεις – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αερωπός Έδεσσας: Αρνητικά όλα τα τέστ covid και επιστροφή στις προπονήσεις

Πάτησαν ξανά το παρκέ του ΔΑΚ Έδεσσας χθες για ομαδική προπόνηση οι παίκτες του Αερωπού Έδεσσας ύστερα από 2,5 μήνες κι αφού όλα τα τέστ covid στα οποία υποβλήθηκαν την Τρίτη βγήκαν αρνητικά.

Το παρόν στην “πρώτη” για το 2021 έδωσαν όλοι οι αθλητές πλην του Σέρβου Πάβλοβιτς που εξακολουθεί να βρίσκεται “αποκλεισμένος” στην ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς και ο Φάνης Τζουβάρας που βρίσκεται για υπηρεσιακούς λόγους στην Αθήνα.

Έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ομάδας σε αγωνιστικούς ρυθμούς (μέσα Φλεβάρη) με αισιοδοξία και πίστη ότι θα πετύχει τον πρωταρχικό φετινό στόχο της τετράδας στον Βόρειο Όμιλο της Premier Handball και της οκτάδας συνολικά και γιατί όχι κάτι παραπάνω.

Τέλος χθές η ομάδα έκοψε και βασιλόπιτα για τον νέο χρόνο και τυχερός αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μαυρόπουλος που κέρδισε ένα δώρο από το κατάστημα αθλητικών ειδών του χορηγού και συμβούλου του Αερωπού Χρήστου Μαρίνου.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αξιέπαινους παράγοντες του Δ.Σ. του Αερωπού που καταβάλλουνε μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Είναι σίγουρο οτι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο κόσμος του αθλητισμού να τους η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να υπάρχει η ιστορική ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το Νομό μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

More in ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ