Αγώνες της ακαδημίας του Εδεσσαϊκού στη Θεσσαλονίκη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αγώνες της ακαδημίας του Εδεσσαϊκού στη Θεσσαλονίκη

Αγώνες στη Θεσσαλονίκη είχαν οι ακαδημίες υου Εδεσσαϊκού και αυτό το Σάββατο 17/11.

Η Κ12 στο τουρνουά του Μακεδονικού συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί μόνο με νίκες και νίκησε με μεγάλο σκορ τα Λιονταράκια. Σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα η Κ12 είναι μόνη πρώτη έχοντας διαφορά 6 βαθμούς από τον δεύτερο.

Η Κ14 μετά από μεγάλο διάστημα ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Πρωτέα, που είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Οι απουσίες όλων των τερματοφυλάκων στοίχισε στην ομάδα, που παρόλα αυτά παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος η Κ 17 ηττήθηκε με 2-3 από τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Στα πρώτα 30 λεπτά οι τριαινοφόροι επιθετικά έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και προηγήθηκαν μέχρι και το ημίχρονο. Μετά το 30′ η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστασεων, αφού επιθετικά ήταν κακή χάνοντας την ηρεμία της, ενώ αμυντικά για ακόμα έναν αγώνα έδωσε εύκολα γκολ στον αντίπαλο έχοντας σημαντικές απουσίες στην αμυντική γραμμή. Στο τέλος και αφού η ομάδα έχασε και πέναλτι, ο Φουδουλης με ωραίο σουτ εκανε το 2-3, αλλά ήταν αργά για κάτι καλύτερο.

Έτσι η Κ 17 έμεινε μακριά από την νίκη σε έναν αγώνα που έδειξε αρχικά ότι τον ήλεγχε σε μεγάλο βαθμό.

More in ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ