Αβραάμ Κουλπαλίδης (Μενχενγκλάντμπαχ Γερμανίας): ”20 πράγματα που δεν ξέρετε γι’ αυτόν” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Αβραάμ Κουλπαλίδης (Μενχενγκλάντμπαχ Γερμανίας): ”20 πράγματα που δεν ξέρετε γι’ αυτόν”

Τον Χαλκιδικιώτη ποδοσφαιριστή Αβρααμ Κουλπαλίδη φιλοξενεί σήμερα η στήλ η μας. ο οποιος μας εστειλε τις απαντήσεις απο την Γερμανία όπου αγωνίζεται στην Μενχενγκλαντμπαχ
1.Τόπος καταγωγής σου? ”Νέα Φλογητά Χαλκιδικής”
2. Προσωπικός στόχος για την σεζόν που διανύουμε?”Έχω μάθει στην ζωή μου να ανεβαίνω σκαλί σκαλί με πολύ δουλειά…φέτος παίρνω για πρώτη φορά μέρος στο γερμανικό πρωτάθλημα στην 5η κατηγορία και ο στόχος είναι να ανεβαίνω ένα βήμα παραπάνω στην 4η ή 3η κατηγορία Γερμανίας…ελπίζω ότι θα το καταφέρω με πολύ δουλειά και με την αμέριστη συμπαράσταση του μάνατζερ μου Αχιλλέα Χατζηνικολάου ”
3. Με μια λέξη τι σημαίνει για σένα ή ομάδα σου; .” Οικογένεια”
4. Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής τι θα ήθελες να είσαι;”:Δεν έχω σκεφτεί την ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο…..το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου”
5. Τι θα διάλεγες να είσαι αόρατος,να διαβάζεις την σκέψη των άλλων η να γνωρίζεις τις γλώσσες ων των χωρών του κόσμου; ”Να γνωρίζω τις γλώσσες όλου του κόσμο για να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου σε όλο τον κόσμο αλλά και να μαθαίνω την κουλτούρα τους και την ζωή τους ”
6. Αγαπημένη ομάδα Ελλάδας και εξωτερικού; ”Από Ελλάδα ειμαι εθνική Ελλάδος ενώ από εξωτερικό ειμαι μεγάλος fan της Real Madrid αλλά και της Bayern München ”
7. Τι πιστεύεις ότι θα απαντούσε ο κολλητός σου αν τον ρωτούσα τι θα πρέπει να διορθώσεις πάνω σoυ” Η μόνη διόρθωση που θα έκαναν οι δύο κολλητοί μου θα ήταν να μην τους στήνω στα ραντεβού μας”
8. Ποια η πιο περίεργη εμπειρία που έχεις ζήσει στο ποδόσφαιρο;”:Δεν έχω ζήσει κατι περίεργο στη μέχρι τώρα πορεία μου όλα εξελίσσονται ομαλά ”
9. Ποιος είναι ο αγαπημενος σου προορισμός?”Είμαι μεγάλος θαυμαστής του τόπου μου…..γιατι σαν την Χαλκιδική δεν έχει”
10. Τι θα βρούμε μέσα στο ψυγείο σου όποια ώρα κι αν το ανοίξουμε;”:Πολλά φρούτα και σαλάτες και ότι άλλο χρειάζεται ένας αθλητής ”
11. Ποιος ο αγαπημένος σου τραγουδιστής ”:Βασίλης Καρράς”
12. Με ποιον διάσημο αθλητή θα ήθελες να βγεις για έναν καφέ;.”Με τον Marcelo της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι και ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής ”
13. Όταν είσαι ελεύθερος προτιμάς να γνωρίσεις μια κοπέλα μέσω φλέρτ ή μέσω κοινής παρέας ”:Δεν έχω προτιμηση σε αυτό γτ μπορεί να τύχουν και τα δύο ”
14. Αν είχες ένα μπλε χάπι και ένα κόκκινο με το μπλε αύριο θα ξυπνούσες με ένα εκατομμύριο ευρώ και 50 ετών ενώ με το κόκκινο 10 χρονών αλλά με το μυαλό και τις γνώσεις που έχεις τώρα ποιο θα έπινες; ”Κανένα από τα δύο προτιμώ την ζωή μου έτσι όπως μου την έχει χαρίσει ο Θεός και έτσι όπως πορεύομαι ”
15. Αν ήσουν φαγητό τι φαγητό θα ήθελες να είσαι;”:Μουσακάς γτ ειναι το αγαπημένο πολλών”
16. Ποιο τραγούδι θα ήθελες να σου τραγουδήσει ο αγαπημένος σου τραγουδιστής την μέρα της γιορτής σου; ”
Το τραγούδι του Βασίλη Καρρά απ’το βορρά μέχρι το νότο ”
17. Ποιός είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;.”Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον στις ομάδες που ήμουν γτ με όλους είχα άριστη συνεργασία ”
18. Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος σου ?”Ο πιο δύσκολος αντίπαλος μου μέχρι στιγμής ήταν feyernood όπου αγωνιστικά πέρσι αντίπαλος της στο ολλανδικό πρωτάθλημα ‘
19. Αν έβρισκες ένα 500ρικο που έπεσε από συμπαίκτη σου στα αποδυτήρια τι θα έκανες;”Θα έψαχνα να βρω από ποιον συμπαίκτη μου έπεσε για να του το δώσω αμέσως πίσω ”
20. Ποιο είνα ι το όνειρο ζωής που θέλεις να γίνει πραγματικότητα?‘Όνειρο ζωής για εμένα είναι κάποια στιγμή να παίξω στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια του ποδοσφαίρου όπου αγωνιστικά πέρσι αντίπαλος της στο ολλανδικό πρωτάθλημα ”

More in ΓΕΝΙΚΑ