Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αβέβαιο το μέλλον της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Αυτή τη φορά, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Γ’ Εθνική, η Αναγέννηση βρίσκεται σε αδιέξοδο, διοικητικό και οικονομικό.

Μπορεί στην 1η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε προτού 15 μέρες να φάνηκε κάποιο φως στο βάθος του τούνελ, μπορεί να ειπώθηκαν κάποια πράγματα, που έχουν να κάνουν με την παρουσία νέων προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, αλλά δυστυχώς από τότε και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τίποτα ουσιαστικό, τίποτα χειροπιαστό δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

Χωρίς πρόσωπα και διευθύνσεις…

Στα 40 χρόνια που βρίσκομαι κοντά στην Αναγέννηση και την γνωρίζω και τη διαβάζω καλύτερα και από την οικογένεια μου, μπορώ να πω, με κάθε βέβαια επιφύλαξη, ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη, από κάθε άποψη.

Πολλές φορές, την ιστορική ομάδα της πόλης μας που μεγάλωσαν μαζί της γενιές και γενιές, την έσωνε τελευταία στιγμή ο καλός Θεούλης και η παρουσία κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι όμως δεν είχαν μεγάλη διάρκεια.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε πρόσωπα, γιατί ίσως ξεχάσω κάποιο, όμως αυτό το χρονικό διάστημα που διανύουμε βλέπω μπροστά μου ένα αδιέξοδο και αυτό κυρίως προέρχεται ξεκάθαρα από την οικονομική δυσκολία αυτών που προσπαθούν να την διοικήσουν.

Εκπέμπεται SOS

Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση από τους υψηλά ιστάμενους άρχοντες της πόλης, τους επιχειρηματίες της πόλης και τον απλό φίλαθλο, αν δεν υπάρξει άμεση κινητοποίηση, δεν θα υπάρξει «επόμενη μέρα» για τον Σύλλογο, ο οποίος μετά από συγχωνεύσεις είναι ο Σύλλογος ο οποίος, όπως και να το κάνουμε, έκανε, κάνει και πρέπει να κάνει γνωστή την πόλη των Γιαννιτσών στο πανελλήνιο.

Ο Σύλλογος χρειάζεται έναν φυσικό ηγέτη στην Προεδρία της ομάδος. Τέτοια πρόσωπα υπάρχουν. Ας μείνουν στην άκρη οι όποιες προσωπικές πικρίες και οι αντιπαραθέσεις, η Αναγέννηση τους χρειάζεται όλους, κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτήν την προσπάθεια, με καινούργια φιλοσοφία και με γνώμονα να μην επαναληφθούν τα όποια λάθη ενθουσιασμού έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Η Αναγέννηση πρέπει να τραβήξει μπροστά.

Νότα ελπίδας

Μ’ αυτές τις λίγες σκέψεις και με την ελπίδα ότι στο τέλος θα πρυτανεύει η λογική, θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη φορά που θα αναφερθώ στην Αναγέννηση, οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον φίλαθλο κόσμο της πόλης, που έστω από τον καναπέ, ενδιαφέρεται σε πρώτη φάση να μάθει τα τεκταινόμενα της ομάδας.

Του Γιάννη Μίγγα

Πηγή: matiespellas.gr

27 Σχόλια

27 Comments

 1. Ανώνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 12:16

  Γιατί δεν την παίρνεις την ομάδα κύριε μιγγα; Τόσα χρόνια παλεύεις για το καλό της αναγέννησης
  Αποτελέσματα ; ;;;;;;;;;;

  • Γ. Δ

   1 Ιουλίου 2020 at 23:55

   Ρε μιγγα που βλέπεις αβέβαιο το μέλλον, όταν η ομάδα έχει κ πρόεδρο που τα έχει χώσει χοντρά κ διοίκηση. Εντάξει μπορεί να φύγαν κάποιοι, θα μπουν κάποιοι άλλοι και όλα καλά. Προπονητικό τιμ από τα Γιαννιτσά έχουμε, που είναι και παιδαγωγός, γήπεδα έχουμε τίποτα δεν λειπη. Γιατί δημιουργείτε πρόβλημα, γραφωντας τέτοια πράγματα. Στο κάτω κάτω ούτε λεφτά πολλά θα χρειαστούν αφού θαδωθει επιτέλους έμφαση στα ταλέντα τις περιοχής, ούτε θα κάνουμε πρωταθλητισμο. Λίγη αισιωδοξια δεν βλάπτει.

 2. Ανώνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 12:20

  Πάρε την ομάδα εσύ κύριε μιγγα

  Όχι μόνο θεωρία και μεταξωτές κορδέλες

  Άλλος να βάζει το χρήμα

  Κι εσύ να δίνεις μυαλό

 3. Όπα τραιο

  1 Ιουλίου 2020 at 12:37

  Συγχώνευση άμεσα με δόξα Μαυροβουνίου.αρε λουτσεσκου πόσο μπροστά εισαι

  • Ανώνυμος

   1 Ιουλίου 2020 at 16:54

   Εκτός από βλακείες, έχεις κάτι σοβαρό να γράψεις;

 4. Ανώνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 13:06

  Τεο πολύ καλά τους κανεις και τους έβαλες όρους να είστε Πέλλα άτομα που θα βάζουν χρήματα και όχι μόνο δυο τρεις που εισασταν δυο χρόνια τώρα. Τώρα ζορίζονται που δεν βρίσκουν τα άτομα γιατί στα λόγια όλοι θέλουν όμως στις πράξεις όλοι κάνουν πίσω και περιμένουν πάλι να βγάλεις τα κάστανα από την φωτιά . Μην κανεις πίσω όσοι ήταν στην συνέλευση Καταλάβανε και εγκρίνανε το καινούργιο πλάνο σας. Ας δείξουμε Ποσο αναγέννηση είμαστε πλέον στις πράξεις πλέον. Όλοι μαζί μπορούμε και όχι μόνο οι ίδιοι 2/3 μόνο στα οικονομικά. Γιαννης Αναγέννηση Γιαννιτσων μόνο.

 5. Ανώνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 13:11

  Migga k xatzixristo na sas do pos ine na vazete ligo to xeri stin tsepi an thelete omada k oxi me alounou xrimata magkies Esis..na sas do pou mono milate sta idia kafenia kanontas kritiki.exi dikio o giannis me to sxolio tou

 6. Ανωνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 13:58

  Ο μιγγας κ ο Χατζηχρήστος σας πληροφορώ από πρώτο χέρι φέραν πολλές χοριγιες άλλοι ήταν αυτοί που τις κατασπαταλησαν και τώρα σφυρίζουν κλέφτικα. Μόνο ο προπονηταρας που λέει ο τεο που φέρανε στοίχησε ένα κάρο λεφτά, και δεν πρόσφερε τίποτα. Τώρα τεο μη ψάχνεις να βρεις ώμο να κλάψεις, ας προσεχές.

 7. Ανώνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 14:02

  Μάλιστα μιγγα . Όταν τα έβαζε τα χρήματα ήταν καλά και μάτωναν οι δυο τους τώρα που σας είπε να είστε 15 άτομα στην συνέλευση και να βάζουν όλοι από ένα Ποσο για να μην ματώνουν πολύ τα γυρνάς τώρα . Εσείς το μόνο που θέλετε είναι να βάζουν δυο τρεις μόνο και εσείς να μιλάτε από έξω και να αβαντάρετε τους δικούς σας. Να που ο Τεο σας έδειξε εδώ και δυο χρόνια ότι δεν τους γουστάρει αυτούς που θελάτε να βάλεΤε σε διαφορα πόστα και βγάζετε πάλι γκρίνια .. φθηνή όμως γκρίνια .

 8. Ανωνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 14:40

  Τεο καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με το Μαυροβούνι ξανά, η αναγέννηση είναι μεγάλο καράβι και δεν είναι για τα κυβικά σου. Τόσες χοριγιες μαζέψατε από τον κόσμο και δεν καταφέρατε τίποτα, άρα δεν τοχεις, οπότε άδειασε μας την γωνία.

 9. Εσκομπάρ

  1 Ιουλίου 2020 at 15:54

  Μιγγα μπλα μπλα μπλα είσαι,εξάλλου μια ζωή αυτός είσαι,πάρε εσύ την ομάδα ρε παντογνώστη,όλα εδώ σε αυτήν την ζωή πληρώνονται όμως…μόνο αυτό!

 10. Ανώνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 17:04

  Γιατί δεν αφήναν την ομάδα στον Σαββουλίδη;Καλύτερα την είχε από την σημερινή της κατάσταση.Είχε και 10 παίκτες δικούς της η ομάδα.Τώρα 0. Φαγώθηκαν πριν 2 χρόνια Τέο και Τοψής να πάρουν όνομα και σύμβολα και να φτιάξουν ομάδα γ Εθνικής και είχαν πλάνο και σχέδιο και μπλα μπλα μπλα και τι κατάφεραν; Ο μεν Τοψής αποσύρθηκε αθόρυβα τον Γενάρη με το εύλογο πρόσχημα ότι δεν ήταν στο συμβούλιο και ας ήταν ο πρωταγωνιστής σε ΟΛΑ για 1,5 χρόνο και το ουσιαστικό ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τον ακολουθήσει στην έξοδο ο Τέο 6 μήνες μετά πιο επίσημα αφήνοντας πίσω τους μια κατάσταση χειρότερη από τον Σαβουλίδη.Δηλαδή 40.000 χρέη σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τέο στην συνέλευση.

 11. Black history

  1 Ιουλίου 2020 at 19:29

  Πριν 2 χρόνια ένα χωριό μετά από μια μεγάλη και ξέφρενη πορεία πανυγηζε μία άνοδο στην Γ ΕΘΝΙΚΉ και ένα κύπελλο ν.πελλας , όλα αυτά όμως ήρθε κάποιος και τους τα έκανε μόνο πίκρα και δάκρυα , αφού ως γνωστόν η ομάδα πουλήθηκε σε μια βραδιά, και ακόμη το φυσούν και δεν κρυώνει στο χωριό τους οι Μαυροβουνιώτες ,
  Δύο χρόνια τώρα κατάρες και ανάθεμα ακούς στα καφενεία του χωριού, και οι περισσότεροι χαίρονται με τον αφανισμό αυτού του εκτρώματος ( έτσι άλλωστε το χαρακτηρίζουν )
  Φυσικά και δεν φταίει η Αναγέννηση για όλο αυτό ,
  Αλλά άντε τώρα έλα εσύ στο μαυροβουνι και πέστο στο καφενείο ,θα σε πάρουν με τις κλωτσιές ,
  Καλή τύχη στην ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ που μόνο αυτή δεν ευθύνεται για την όλη κατάσταση , μακάρι να βρεθεί τρόπος για να υπάρχει στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι .
  Αλλά τι θα γίνει με όλους αυτούς που προκάλεσαν τόσο πόνο στο χωριό??
  Υ.Γ.1 Όπως και να το δεις αδερφέ μου η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο.
  Υ.Γ.2 Ένα μεγάλο συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης , αλλά πάντα κοντά στο ξερο καίγεται και το χλωρό.

  • Ανώνυμος

   2 Ιουλίου 2020 at 14:42

   Η λογικη λεει οτι για να ασχολειστε τοσο πολυ μαζί του .το πιθανοτερο ειναι νσ τον μιμηθειτε.Γιας σας ειναι ο πρωτος διδαξας , κατα την γνωμη μου!
   Αρα το νεο Μαυροβουνι ακολουθει και θα πραξει κσι στο μελλον στην ιδια λογικη εαν χρειασθει για αναλογες αποφασεις.
   Σκεπτεστε ως εξης
   Οταν μεγαλωσω θελω να γινω ΤΕΟ
   Αρα εσεις του Νεου Μαυροβουνιου μην τον κατηγορειτε , δεν τρωμε κουτοχορτο …

   • Ανώνυμος

    2 Ιουλίου 2020 at 15:51

    Kyria toy kyrio paije me to koytavaki soy sto salonaki soy kai ase ton prologo , koita na to apolayseis giati kai ayto se ligo den 8a to exeis..

  • Ανώνυμος

   2 Ιουλίου 2020 at 18:53

   Έχεις κόλλημα ακόμα με τον Τεο εσυ. Μια ζωή ανώνυμος δυο χρόνια . Φουκαρά

 12. Ανώνυμος

  1 Ιουλίου 2020 at 20:39

  Εσκομπαρ πες και άλλα ούτε εισιτήριο δεν έχουν πληρωμή

 13. Κουκ

  1 Ιουλίου 2020 at 22:51

  Μιγγα η αναγέννηση όσο και να μην θέλεις να το δεχτείς δεν έχει σωτηρία ! Έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί ο κόσμος. Για εσάς τους 20-30 που είστε κάθε χρόνο οι ίδιοι κι ασχολείστε μην νομίζετε ότι υπάρχουν παραπάνω που θέλουν να δούνε την ομάδα.

 14. Χαλιαμπαλιας

  2 Ιουλίου 2020 at 00:25

  Μετα τον πολεμο ολοι ηρωες γινονται.Δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται.Κανενας δεν πρεπει να απολογηθει για τιποτε,σε οποιο ποστο και σχολιο.Κανενος δεν ειναι η ομαδα,απλα την υπηρετει.Η ομαδα ανηκει στην πολη.Ας απαντησει ο κοσμος της γιατι δεν στηριξε και τι ηθελε απο την ομαδα και οχι τα ελαφρως προσωπικα που βγαζει ο καθενας εδω μεσα.θεωρω οσους ασχοληθηκαν τα τελευταια 5 10 χρονια ηρωες.Ηρωες γιατι εκατσαν να πολεμησουν σε δυσκολες εποχες,γιατι δεν το βαλαν στα ποδια παρα τα οσα προσωπικα και επιτελους φτανει πια.Ηρωες γιατι δεν εβαλαν τα παιδια του καθε τυρογαριδακια και μπιγκμπαμπολ να παιξει.Ηρωες γιατι ειχαν οραματα και γιατι δεν ειχαν σκοπο να σταματησουν το ποδοσφαιρο αλλα να το πανε ακομη πιο πανω.Μπορει να εγινε οτι εγινε με τα αφμ αλλα δεν θα μοιρολατρουμε λες και χαθηκαν ζωες.Ηρωες γιατι ειχαν ενα και μονο σκοπο.Να κρατησουν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.Εαν ο κοσμος της αυτη τη στιγμη την απαρνειται,ευχομαι να μη σημαινει αυτο το τελος μιας ιστοριας και ενος κυκλου της ζωης.Το οραμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ειναι μια πολη μια ομαδα,το οποιο οραμα οχι μονο δεν στηριχτηκε,αλλα μαλλον προσωποποιηθηκε αθελα και εκει η ηρθε οτι ηρθε.Τις ενοχες τις εχουν οι ανασφαλεις και απο οσο ξερω στην Αναγεννηση εμπαιναν παντα ανθρωποι με κακαλα.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΙΚΑ ΒΑΡΙΑ!

  • Ανωνυμος

   2 Ιουλίου 2020 at 10:40

   Καλα΄είσαι μεγάλος φιλόσοφος χαλιαμπάλια όνομα κ πράμα.Ότι θα φταναμε να νοσταλγουμε τον Σαβουλιδη και ότι θα έκανε καλυτερη διαχείριση από τους επιχειρηματίες ότι θα φτάναμε να λέμε Σαβουλίδη Θεέ πάρε την ΠΑΕ ποιός να το λεγε.Ε ναι κάποιοι είναι να ανοίξει η γη όσο καλές προθέσεις να είχαν

   • Χ

    2 Ιουλίου 2020 at 23:23

    10:40 αν δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις να σε ευχαριστησω τουλαχιστον που μπηκες στον κοπο.

   • Παλαίμαχος

    5 Ιουλίου 2020 at 05:49

    Ο φτωχότερος νομός πανελλαδικά ψάχνει επενδυτή
    Ρε κοιτάξτε να επιβιώσετε και αφήστε τα όνειρα
    Κάντε μια ομάδα με παιδιά της περιοχής και αφήστε τα όνειρα για άλλους που έχουν διάθεση να βάλουν χρήματα,
    μια τέτοια περίπτωση σίγουρα θα γεμίσει κόσμο μια και πιστεύω αυτό πλέων είναι το ζητούμενο
    Το προηγούμενο πλάνο καλής πορείας και προσέλευση κόσμου
    ΑΠΕΤΥΧΕ

 15. Killer

  2 Ιουλίου 2020 at 14:17

  Μιγγα κ Χατζηχρήστο τορα σας χρειάζεται οι αναγέννηση πάρτε αυτή την ομάδα που τόσο πολύ αγαπάτε,εσείς φέρατε τον τεω ως σωτήρα,εσείς ονομάσαε AΣ Γιαννιτσα την ομάδα της πόλης,εσείς μέσο της αναγέννησης γίνατε γνωστή στην πόλη τον Γιαννιτσών.βγαλτε τα καβούρια από την τσέπη!!!!

 16. Ανώνυμος

  2 Ιουλίου 2020 at 14:47

  Ο Μιγγας κύριε» εσκοπμαρ» (Ακου εσκομπαρ) και χρήματα αρκετά φέρνει στην ομάδα κ τρέχει για αυτή πολλά χρόνια τώρα. Η κριτική που του ασκείται είναι άδικη γιατί δεν είπε ποτέ ότι θέλει να γίνει πρόεδρος απλά χτυπά τς καμπανάκια γιατί την ομάδα που αγαπά κ σέβεται κ δεν θέλει να την βλέπει έτσι που την κατάντησαν οι λεφτάδες παράγοντες που την αναλάβανε πριν δυο χρόνια από αξο Κ Μαυροβούνιι μεριά.
  Εάν ψάξεις τον κύριο Μιγγα μέσα στα χρόνια που εμπλέκεται με την σναγγενηση θα δεις ότι την βοήθησε από όλα τς σημεία που μπορούσε. Γ αυτό κύριε εσκομπαρ επειδή καταλαβαίνω την ασχετοσύνη Κ την γκαγκουρια που σε διακατέχει ως προσωπικότητα καλύτερα πιες μια γραπα στο καφενείο σου Κ άσε την κριτική σε άλλους που είναι πιο κοντά στην ομάδα από σένα Κ τους όμοιους σου.ΚΥΡΙΕ ΕΣΚΕ ΣΕΧΙΡ.

  • εσκιτζε

   3 Ιουλίου 2020 at 11:25

   Τι ανακατεβεις την καταγωγη του καθενος ρε γελοιε? Βγες επωνυμα αν εχεις @@….

 17. Χαγιαμπούσας

  3 Ιουλίου 2020 at 07:09

  Υπάρχει κάποιος που να θέλει να αναλάβει τα φέσια που αφήσαν οι προηγούμενοι που μεγαλοπιάστηκαν χωρίς να έχουν κ@λο να πλερώσουν αυτά που παρήγγελναν;Ιδού η απορία.Γιατί φιλότιμοι που αγαπούν την ομάδα υπάρχουν.Εδώ όμως κάτι άλλο ψάχνουμε όχι παράγοντες αλλά μ…..ες

  • Ανώνυμος

   3 Ιουλίου 2020 at 13:12

   Αυτό κατάλαβες εσυ ; Χαγιαμπουσα μάλλον είσαι σε άλλο κόσμο δεν κατάλαβες τι ειπώθηκε στην συνέλευση .. από το σπίτι και τα καφενεία καλύτερα να σηκωθείς και βγες να σε δει ο ήλιος λίγο για να γνωρίζεις πως είναι τα πράγματα .. α και μην ζητάτε μόνο προσκλήσεις για να δείτε ένα παιχνίδι δώστε και ένα 10€ . Καβούροτρύπες !!!!!!

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα Γ' ΕΘΝΙΚΗ

error: Content is protected !!