Ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει…

Ως εξαιρετική χαρακτηρίζεται η φετινή χρονιά για τον Εδεσσαϊκό που πέτυχε την παραμονή του στην Γ´ Εθνική, παρότι κάτι τέτοιο έμοιαζε με άπιαστο όνειρο από την στιγμή που το ξεκίνημα του δεν ήταν και τόσο καλό.

Ωστόσο με μεγάλη υπομονή και επιμονή, η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή, προπονητής και παίκτες πέτυχαν τον άθλο της παραμονής και δικαιώθηκαν επιστρέφοντας πίσω την αμφισβήτηση σε όσους είχαν βιαστεί να κάνουν κρίσεις θεωρώντας δεδομένο τον υποβιβασμό εκ νέου στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι Εδεσσαίοι του Ηλία Σαπάνη πέτυχαν 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Επιθετικά ο Εδεσσαϊκός …τρύπησε τα δίχτυα των αντιπάλων 30 φορές ενώ η εστία του παραβιάστηκε 28 φορές.

Οι σκόρερ της ομάδας των τριαινοφόρων ήταν οι Γιώργος Σκαθαρούδης 10, Τάσος Ταουσιάνης 4, Γιώργος Καρακούτης 3, Στάθης Καράμπελας 2, Σεραφείμ Μωυσίδης 2, Στέφανος Ντόγος 2 , Δημήτρης Σφέτκος 2, Παναγιώτης Αβραμίδης 1, Άγγελος Γολιδόπουλος 1, Γιώργος Κάρτζιος 1 (Τον Γενάρη μεταπήδησε στον Αλμωπό), Δημήτρης Μπουράκης 1 (Τον Γενάρη μεταπήδησε στον Μ.Α Πέλλας), Κώστας Παπαγεωργίου 1 .

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ