Έχει τον τρόπο να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες, η Νίκη Καλής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Έχει τον τρόπο να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες, η Νίκη Καλής

Μπορεί να τερμάτισε χαμηλά στην βαθμολογία της Α1 η Νίκη Καλής, έχει τον τρόπο όμως από ότι φαίνεται να δίνει ευκαιρίες και να αναδεικνύει το ταλέντο των νεαρών σε ηλικία παικτών.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες της από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής του Ν.Πέλλας, την στιγμή που ήδη κάποιοι εχουν μεταπηδήσει σε αυτές. Δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει την δουλειά του Γιαννιτσιώτη τεχνικού Νίκου Τσιρογιάννη, όπως και στην διοίκηση του Τάσου Γιακαμόζη που υποστηρίζει με πάθος αυτό το πρότζεκτ, έχοντας στο ρόστερ πολλά νέα παιδιά που διψούν για διάκριση.

Μετά την μεταπήδηση του επιθετικού Αρσένη Σίσκου στον Εδεσσαϊκό τον Γενάρη, ήρθε τώρα η μεταγραφή του Δημήτρη Μαυρόπουλου ενός παίκτη πολυεργαλείου στην δεξιά πτέρυγα και αυτός αποτελεί πλέον παίκτη των Εδεσσαίων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PellaSports δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες μετακινήσεις παικτών που έχουν δείξει ότι μπορουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

More in ΓΕΝΙΚΑ