Έφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Νίκος Παρίσης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Νίκος Παρίσης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Παρίσης, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ήταν αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Παρίση, ο οποίος διετέλεσε τα τελευταία 3 χρόνια Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. αποφασίζει:

  1. Να παρευρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκκλιπόντος,
  2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού και
  3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους πρώτους αγώνες της νέας Ποδοσφαιρικής Περιόδου.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡ’ ΝΙΚΟ ΜΑΣ».

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Νίκου Παρίση εξέδωσε και η ΑΕΚ: «Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί και εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Νίκου Παρίση, ενός εκ των πλέον επίλεκτων μελών της, ενός εκ των πλέον πιστών υποστηρικτών της κιτρινόμαυρης ιδέας. Γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη, ο εκλιπών ανέπτυξε πρωταγωνιστικό ρόλο και γιγάντωσε το συνδεσμιακό κίνημα της ομάδας μας, υπήρξε ο πρώτος εκπρόσωπος συνδέσμων στην ιστορία της ΑΕΚ (το 1988 στη διοίκηση του Στράτου Γιδόπουλου), ενώ διετέλεσε υπεύθυνος λειτουργίας του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και διευθύνων σύμβουλος στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Είχε καθοριστική συμβολή στην ανάδειξη της πρωταθληματικής διοίκησης του Κώστα Γενεράκη στη γενική συνέλευση του Μαΐου του 1991. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και μετέχει στο βαθύ τους πένθος.

Η απώλεια του Νίκου Παρίση είναι τεράστια για όλους μας!».

 

Πηγή: soccerplus.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ