Έτοιμος ο από μηχανής Θεός, Γιώργος Γαλάνης, αλλά δεν φθάνει μόνο αυτός για την κάθοδο του Μ.Α Εσωβάλτων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έτοιμος ο από μηχανής Θεός, Γιώργος Γαλάνης, αλλά δεν φθάνει μόνο αυτός για την κάθοδο του Μ.Α Εσωβάλτων

Αίνιγμα παραμένει η συμμετοχή ή όχι του Μ.Αλέξανδρου Εσωβάλτων στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με το ενδιαφέρον από πλευράς φίλων της ομάδας να είναι ανύπαρκτο προς το παρόν τουλάχιστον.

Οι παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα σκεπτόμενοι το μέλλον τους και κανείς δεν ξέρει την επόμενη μέρα για το ιστορικό αυτό σωματείο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κρέμονται από τα χείλη του γνωστού παράγοντα Γιώργου Γαλάνη που σύμφωνα με πληροφορίες του PellaSports έχει έτοιμο πλάνο, σε περίπτωση που αποφασίσει να κατεβάσει την αγαπημένη του ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο γνωστός παράγοντας είναι ζεστός για να ενεργοποιήσει το πλάνο του, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει την ανάλογη βοήθεια από κάποιους ανθρώπους ούτως ώστε η ομάδα να λειτουργήσει όπως πρέπει κι όχι να κατέβει απλά για να πουν ότι κατέβηκε ο Μ.Αλέξανδρος Εσωβάλτων.

Μάλιστα ακούγεται ότι έχει συμφωνήσει με προπονητή αλλά και κάποιους παίκτες αλλά όπως προείπαμε για να γίνουν όλα αυτά πράξη η βοήθεια και από άλλους παράγοντες κρίνεται απαραίτητη.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ