Έτοιμοι για την πρεμιέρα Αλμωπός, Εδεσσαϊκός και Α.Σ. Γιαννιτσά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έτοιμοι για την πρεμιέρα Αλμωπός, Εδεσσαϊκός και Α.Σ. Γιαννιτσά

Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με τους τρεις εκπροσώπους μας να ρίχνονται στην μάχη με δύσκολα παιχνίδια.

Ο Αλμωπός ξεκινάει με παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο τον Μακεδονικό, όπως και πέρυσι με την διαφορά ότι εκείνο το ματς είχε γινει στην Θεσσαλονίκη.

Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη που αποδεδειγμένα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο, αν και οι αντίπαλοι παραμένουν μια ομάδα πάντα δυνατή και με ρόστερ υψηλών προδιαγραφών.

Εννοείται ότι οι κυανόλευκοι χρειάζονται την συμπαράσταση των φίλων τους και θεωρείται δεδομένη ότι θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση για να ενισχύσουν την ομάδα.

Ο Εδεσσαϊκός κάνει πρεμιέρα στα Κύμινα της Θεσσαλονίκης όπου θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Ολυμπιακό και όχι μόνο καθώς θα έχει για αντίπαλο ένα δικό του παιδί, τον Γιώργο Νασιόπουλο που είναι προπονητής των ερυθρολεύκων, ενώ ως γνωστό παλιότερα φόρεσε τα πράσινα και διετέλεσε και προπονητής του Εδεσσαϊκού.

Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη έχει τα φόντα να πάρει το διπλό καθώς διαθέτει καλύτερο και πιο πλήρες ρόστερ, ενώ αναμένεται να έχει κοντά του και αρκετούς φίλους του που θα ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά έχει την πιο δύσκολη αποστολή ταξιδεύοντας στην Βέροια όπου θα αντιμετωπίσει την Βασίλισσα του Βορρά που βέβαια δεν θυμίζει σε τίποτα την πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα της Ημαθίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη γνωρίζει ότι η αποστολή της είναι δύσκολη, ωστόσο αυτό δεν λέει τίποτα και το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλους.

Χωρίς αγχος ο ΑΣΓ θα δώσει την δική του μάχη και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του εντός των τεσσάρων γραμμών και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης 16.00
Γήπεδο Αριδαίας: Αλμωπός – Μακεδονικός
Διαιτητές κ.κ Μπουρμασόπουλος,Καραγιάννης,Στάικος (Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας κ.Καπετάνος (Ημαθίας)

Γήπεδο Κυμίνων: Ολυμπιακός Κυμίνων – Εδεσσαϊκός
Δημητριάδης Γούτας Χρυσαίδης (Χαλκιδικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας κ.Φωτιάδης (Σερρών)

Γήπεδο Βέροιας: Βέροια – Α.Σ. Γιαννιτσών
Διαιτητές κ.κ Μπούτσικος Νταβέλας Κουφός (Θεσσαλονίκης)
Παρατηρητής Διαιτησίας κ.Κωτούλας (Κιλκίς)

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ