Έτοιμη για το ντέρμπι η Δόξα Μελισσίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έτοιμη για το ντέρμπι η Δόξα Μελισσίου

 

Την τελευταία προπόνηση πραγματοποίησαν οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο Μαυροβουνίου, με την τοπική Δόξα.

Στο στρατόπεδο των Πρωτοπόρων επικρατεί ηρεμία και αισιοδοξία για το παιχνίδι της Κυριακής, χαρακτηριστική η δήλωση του Κόουτς κ. Σάκη Ντιμτσούδη: «Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και σεβασμό την αντίπαλό μας, αλλά, πιστεύω στην προσωπικότητα και την εμπειρία των παικτών μου.»

Παρόντες στην προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των μακροχρόνια απόντων , λόγω τραυματισμών, Π. Μαμή και Χ. Τσάλμα.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, επέλεξε τους 20 της αποστολής, για το κρίσιμο παιχνίδι στο Μαυροβούνι:

Καραογλανίδης, Ματζούκης, Βασιλειάδης, Χατζηδάκης, Ραμπούσης, Φουρέιρα, Γιοβάνογλου, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Βερβελές, Νορσάτζε, Λιτοβολής Δ, Λιτοβολής Χ, Σερέτης, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Τουλγαρίδης, Ρομάτζης, Σέλγκου.

Την Ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν μεγάλος αριθμός φίλων από την πόλη των Γιαννιτσών.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ