Έσκασε η πρώτη βόμβα, ο Σωτήρης Κόγιος στον Άρη Λουτρακίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έσκασε η πρώτη βόμβα, ο Σωτήρης Κόγιος στον Άρη Λουτρακίου

Με ένα από τα πλέον ηχηρά ονόματα στο ποδόσφαιρο της Αλμωπιας ξεκίνησε τις μεταγραφές του ο Άρης Λουτρακίου που δια στόματος του προέδρου του Πασχάλη Νούσκα (Σαββίδης), ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Σωτήρη Κόγιου (18 γκολ σε 9 παιχνίδια) από την Αναγέννηση Δωροθέας.

Μια μεταγραφή που φέρει την σφραγίδα του τεχνικού διευθυντή Νάσου Μποτσφάρη αλλά και όλης της διοίκησης των κιτρίνων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρίνων που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες μεταξύ των άλλων σε Ηρακλή Γαρεφίου, Όλυμπο Αψάλου, Απόλλων Καλυβίων, Πολυκαρπιακό Πολυκάρπης, ΑΣ Πρόμαχοι, διαθέτει μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και εμπειρία και σίγουρα η απόκτηση του προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.

Όπως δήλωσε στο PellaSports ο πρόεδρος κ. Πασχάλης Νούσκας, αυτή είναι μόνο η αρχή της ενίσχυσης των κιτρίνων καθώς ακολουθούν κι άλλες μεταγραφικές βόμβες, ενώ όλα τα παιδιά του χωριού που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες θα επιστρέψουν και θα ξαναφορέσουν την φανέλα του Άρη Λουτρακίου.

Ο πρόεδρος του Άρη Λουτρακίου κ. Πασχάλης Νούσκας:

More in Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ