Έπαιξαν… μπουνιές σε αγώνα της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Έπαιξαν… μπουνιές σε αγώνα της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Σκηνές απείρου κάλλους που σίγουρα δεν τιμούν κανένα σημειώθηκαν σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα σε παιχνίδι του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.

Τα θλιβερά επεισόδια στιγμάτισαν την κυριακάτικη αναμέτρηση Θύελλας Ελάτειας-Καλαρρύτες, ενώ το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς διεκόπη με το σκορ στο 6-4 υπέρ των γηπεδούχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως καταγράφηκε γενική σύρραξη στο γήπεδο, ενώ σημειώθηκαν και τραυματισμοί, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο άτομα να καταλήξουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, όταν μετά από δυνατό μαρκάρισμα παίκτες των δύο σωματείων έγιναν μαλλιά κουβάρια, ενώ στη συνέχεια παίκτες και παράγοντες των Καλαρρυτών επιτέθηκαν στον προπονητή της Θύελλας, την ώρα από τα νεύρα τους δεν γλίτωνε ούτε ο διαιτητής της αναμέτρησης που επιχείρησε να χωρίσει τα δύο στρατόπεδα!

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στη συνεδρίαση των αρμοδίων οργάνων της τοπικής Ένωσης, ενώ ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο μηνύσεων!

More in ΓΕΝΙΚΑ