Ένταλμα σύλληψης για τον πρόεδρο της Λας Πάλμας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένταλμα σύλληψης για τον πρόεδρο της Λας Πάλμας

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως έχει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης προκειμένου να καταθέσει σε υπόθεση απάτης!

Δικαστήριο στα Κανάρια Νησιά έχει καλέσει για κατάθεση τον ισχυρό άνδρα της Λας Πάλμας για μια υπόθεση απάτης με το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Ισπανίας, ωστόσο ο Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ δεν εμφανίστηκε καθώς βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στο Μαϊάμι.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα των Καναρίων Νήσων, Provincia, η οποία αποκαλύπτει ότι για τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Ο Ραμίρεθ φέρεται διατεθειμένος, πάντως, να επιστρέψει στα Κανάρια μέσα στην ημέρα και να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου, αν και θεωρεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί εναντίον του παράνομο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την AS, ο Ραμίρεθ δεν εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της Λας Πάλμας, τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, έχοντας ήδη υποβιβαστεί στη Segunda Division.

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ