Ένα ταλέντο που δεν πρέπει να χαθεί… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ένα ταλέντο που δεν πρέπει να χαθεί…

Ένα πολύ μεγάλο ταλέντο ικανό για μεγάλα πράγματα αν βέβαια προσεχθεί από τους ειδικούς, αλλά και εάν ο ίδιος προσέξει, διακρίθηκε ιδιαίτερα την σεζόν που πέρασε στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών το «Πατριαρχείο» και δείχνει έτοιμο για το μεγάλο άλμα.

Με σωματοδομή που θα ζήλευαν πολλοί παίκτες υψηλότερων Κατηγοριών, αλλά και πράγματα και θαύματα εντός γηπέδων, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση όλων όσων τον παρακολούθησαν, αλλά και αυτή των αντιπάλων του.

Ο λόγος για τον Νίκο Κυργερίδη που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου έχοντας την μεγάλη εμπιστοσύνη του προπονητή του  Πόλυ Χαραλαμπίδη που έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν, αλλά και τα έργα του μιλούν από μόνα τους καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου της Κατηγορίας με 17 τέρματα.

Πρόκειται πάντως, για ένα μεγάλο ταλέντο που αξίζει της προσοχής των ομάδων μας, που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες Κατηγορίες.

More in ΓΕΝΙΚΑ