Ένα βήμα πριν το τέλος, ο Άρης Παλαιφύτου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα βήμα πριν το τέλος, ο Άρης Παλαιφύτου

Οι προβλέψεις για την κάθοδο του Άρη Παλαιφύτου δεν είναι θετικές τουλάχιστον για την φετινή σεζόν και σίγουρα αυτή η εξέλιξη λυπεί πολύ τον κόσμο του χωριού αλλά και φίλους του ποδοσφαίρου από όλο τον Ν.Πέλλας, αν αναλογιστεί κανείς πόσους μεγάλους παίκτες ανέδειξε κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του σωματείου επιβεβαιώνει την κατάσταση που υπάρχει αυτήν την στιγμή στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Δείτε παρακάτω τι γράφει:

«Δυστυχώς φέτος ο Άρης Παλαιφυτου δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα σωματεία με πολλά χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα γήπεδο της Πέλλας. Το παρελθόν όμως το αναπολείς όταν πατάς στο παρόν και το παρόν του Άρη είναι αβέβαιο. Μια σπίθα αρκεί γιατί ακόμη δεν τελείωσε τίποτα. Παρόλα αυτά θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όσους τόσα χρόνια βοηθουσαν από το υστέρημα τους να κρατηθεί αναμένη η φλόγα της ομάδας. Με εκτίμηση προς όλους.»

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ