Ένα βήμα πριν την ακύρωση της σεζόν και την οριστική διακοπή στις ΕΠΣ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα βήμα πριν την ακύρωση της σεζόν και την οριστική διακοπή στις ΕΠΣ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ για ακύρωση της σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, οπότε δεν θα πραγματοποιηθεί προβιβασμός καμίας ομάδας από τις τοπικές Ενώσεις στη Γ’ Εθνική.

Μια απόφαση που βολεύει την Πολιτεία για να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση και φυσικά σε μείωση των ομάδων, ώστε να γίνουν λιγότεροι όμιλοι για την σεζόν 2021-22.

Η επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής είναι πλέον γεγονός, ωστόσο το ακριβώς αντίθετο αναμένεται να ισχύσει για τα τοπικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν προς τα έξω, aύριο η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ θα προχωρήσει στην απόφαση για την οριστική ακύρωση τη σεζόν στα πρωταθλήματα των τοπικών Ενώσεων, μαζί με αυτές και της ΕΠΣ Πέλλας.

Η νέα προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και αφορά τις αποφάσεις για τη Γ’ Εθνική είναι ξεκάθαρη και αποκλείει προβιβασμούς από τις τοπικές Ενώσεις, από την στιγμή που δε διεξάγονται τα πρωταθλήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

3 Comments

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  10 Απρίλιος 2021 at 05:06

  ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΟΡΙΔΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

 2. Τζωρτζο---- γλου.

  9 Απρίλιος 2021 at 14:51

  Μπισκοτολουκομο για αναδιάρθρωση από πλευράς ΕΠΟ. Γ Εθνική με 90 ομάδες, κάτι που μεταφράζεται σε 6 ομίλους των 15 ομάδων. Έτσι με αυτή την λύση αποδεκατίζεται (τιμωρείται;) ο 10ος όμιλος που είχε μόνο Κρητικές ομάδες. Εξ άλλου οι ΕΠΣ της Κρήτης ήταν ενάντια στην νεοεκλεγείσα ΕΠΟ. Με ένα σμπα-ρο λοιπόν δύο τριγονια που λέει και η παροιμία.

 3. Takis

  9 Απρίλιος 2021 at 14:43

  Ανεπίσημες πληροφορίες από πλευράς ΕΠΟ μιλούν για επανεκκίνηση των τοπικών πρωταθλημάτων στην ανώτερη κατηγορία των ΕΠΣ ( ένας γύρος) και έπειτα μπαράζ όπου θα ανέρχεται στην Γ Εθνική ένας από τέσσερις Νομούς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ