Ένα ….βέλος στην φαρέτρα της Νίκης Καλής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ένα ….βέλος στην φαρέτρα της Νίκης Καλής

Την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Αντρέα Ρίτε ανακοίνωσε η Νίκη Καλής, που τις τελευταίες μέρες με ένα ντεμαράζ στο μεταγραφικό παζάρι έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας στους φίλους της βλέποντας την διοίκηση να κάνει το χρέος της και με το παραπάνω.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Αμπελειών, ενώ έχει περάσει παλαιότερα από Φίλιππο Γιαννιτσών, Μ.Αλέξανδρο Ν.Μυλοτόπου(μια 5ετία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις),ΠΑΟΚ Δαμιανού,Αναγέννηση Χαλκηδόνας.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον αξιόπιστους επιθετικούς στα γήπεδα της Πέλλας, αρκετά συνεπή στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα με κύριο προσόν του την ταχύτητα, αλλά και το θράσος του να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες.

Ο Αντρέας Ρίτε σαφώς κι αποτελεί μια από τις τοπ μεταγραφές των τελευταίων ετών για την Νίκη που σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφική της ενίσχυση δεν σταματάει εδώ αλλά θα υπάρξει και συνέχεια…

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ