Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού κάτω από τα δοκάρια της Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού κάτω από τα δοκάρια της Πέλλας

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου τερματοφύλακα Τάσου Δομουκτσίδη από την Δόξα Μελισσίου.

Ο μόλις 18χρονος σήμερα Τάσος Δομουκτσίδης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας με πλούσια φυσικά και σωματικά προσόντα, αλλά και πολύ καλές εμφανίσεις σε όσες ομάδες συμμετείχε, έχει καταφέρει από πολύ μικρή ηλικία να τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμη και ομάδων της SuperLiga.

Γεμάτες αγωνιστικά χρονιές στην Α1 παρά το νεαρό της ηλικίας του, τόσο με την Δόξα Μελισσίου, όσο και με τον Εθνικό Γιαννιτσών όπου αγωνιζόταν πέρυσι, ενώ έχει κληθεί και αγωνιστεί και με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας. Δουλεύει ατομικά και εντατικά από τα παιδικά του χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια προπονείται κάτω από τις οδηγίες του πολύ αξιόλογου και πετυχημένου προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνη Καλαϊτζή.

Η Δ.Ε. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας τον καλωσορίζει στον σύλλογο, του εύχεται υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ