Έκοψε βασιλόπιτα ο ΠΑΟΚ Αραβησσού (Φώτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Έκοψε βασιλόπιτα ο ΠΑΟΚ Αραβησσού (Φώτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ Αραβησσού, μέσα σε ωραίο κλίμα στην ταβέρνα «Πανδαισία» στο Πλαγιάρι παρουσία διοίκησης, τεχνικού τιμ, παικτών και φίλων της ομάδας.

Οι καλές εμφανίσεις της νεανικής ομάδας του Σίμου Προδρομίδη έχουν ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, με στόχο την όσο το δυνατόν, υψηλότερη θέση στη βαθμολογία, κάτι που έχουν θέσει από την αρχή της σεζόν, αλλά και το χτίσιμο μιας ομάδας που θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια.

Η βασιλόπιτα ήταν μία ευγενική προσφορά του παλιού παράγοντα Μάκη Βογιατζόγλου, το Αρτοζαχαροπλαστείο του οποίου κάθε χρόνο την προσφέρει δωρεάν στον ποδοσφαιρικό σύλλογο και η διοίκηση τον ευχαριστεί για αυτή του τη χειρονομία.

Μεγάλοι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Κυριάκος Σαρόγλου και Κωνσταντίνος Κιόσης που έτυχαν το φλουριά και πήραν το δώρο της διοίκησης, που ήταν από μια χρυσή λίρα.

Δείτε παρακάτω φώτο από την ωραία εκδήλωση:

More in ΓΕΝΙΚΑ