Έκθεση με επιφυλάξεις από τον Γιώργο Τυριακίδη για τον Αλμωπό Αριδαίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Έκθεση με επιφυλάξεις από τον Γιώργο Τυριακίδη για τον Αλμωπό Αριδαίας

Πολλά ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα για την περιβόητη έκθεση του προπονητή του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργου Τυριακίδη, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, την οποία αναμένεται να παραδώσει στην διοίκηση.

Η έκθεση αυτή σαφώς και υπάρχει, ωστόσο υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις και παραθυράκια για αλλαγές στη γραμμή πλεύσης, από την στιγμή που ουδείς γνωρίζει σε ποια Κατηγορία τελικά θα συμμετέχουν.

Οι παίκτες θα αξιολογηθούν ανάλογα με την αγωνιστική παρουσία τη σεζόν που πέρασε, αλλά και τις αγωνιστικές τους δυνατότητες για να σταθούν επάξια στην Κατηγορία που θα αγωνιστούν του χρόνου οι Καρατζοβίτες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PellaSports ο Σκυδραίος τεχνικός έχει στην λίστα του 12-14 ποδοσφαιριστές που είχε φέτος υπό τις οδηγίες του, χωρίς βέβαια να θεωρείται δεδομένη η παραμονή τους, αφού θεωρείται δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό με όλους.

Όλα βέβαια επαναλαμβάνουμε και πάλι, θα κριθούν από την Κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα του Αλμωπού και κυρίως από τα οικονομικά δεδομένα της διοίκησης του Φώτη Παντελίδη και το μπάτζετ που θα διατεθεί για το ρόστερ της ομάδας.

More in ΓΕΝΙΚΑ