Έδεσε το… γλυκό στο Πατριαρχείο, Δικέφαλος και Σάκης Ντιμτσούδης συνεχίζουν μαζί – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έδεσε το… γλυκό στο Πατριαρχείο, Δικέφαλος και Σάκης Ντιμτσούδης συνεχίζουν μαζί

Στον πάγκο του Πατριαρχείου θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο πετυχημένος τεχνικός Σάκης Ντιμτσούδης.

Η διοίκηση του Δικεφάλου και ο Σάκης Ντιμτσούδης είχαν συνάντηση και έδωσαν τα χέρια για την συνέχεια της συνεργασίας τους, καθώς όπως φαίνεται το… γλυκό έχει δέσει για τα καλά.

Ήδη η διοίκηση και ο προπονητής που πέραν της περσινής σεζόν στο Πατριαρχείο, έχει θητεύσει μεταξύ των άλλων σε Μ. Αλέξανδρο Νέου Μυλοτόπου και Δόξα Μελισσίου με ιδιαίτερη επιτυχία, προγραμματίζουν για τη νέα χρονιά με υψηλούς στόχους και πάλι, όπως αρμόζει στη δυναμική και την ιστορία του ασπρόμαυρου συλλόγου.

Μια δεύτερη σεζόν για τον Σάκη Ντιμτσούδη που είναι ο πρώτος τεχνικός που κάθεται για δευτερη συνεχή σεζόν στον Δικέφαλο, ενώ αναμένεται να τεθούν και κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι, τους οποίους η διοίκηση του Μάκη Κασίδη θα προσεγγίσει και θα προχωρήσει σε προτάσεις, ώστε να τους ντύσει με την φανέλα του Δικεφάλου στο στήθος.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ