Έγραψε ιστορία ο Σίμος Προδρομίδης, πρωταθλητής στην Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έγραψε ιστορία ο Σίμος Προδρομίδης, πρωταθλητής στην Α1

Ιστορία έγραψε ο Σίμος Προδρομίδης μετά την κατάκτηση του τίτλου, με την Δόξα Μαυροβουνίου καθώς μετά την κατάκτηση του κυπέλλου η ομάδα του έκοψε πρώτη το νήμα και στο πρωτάθλημα της Α1.

Ένας απλός άνθρωπος που ασχολείται μια διετία σαν προπονητής, ένας άνθρωπος χωρίς διπλώματα και πτυχεία προπονητή, ένας άνθρωπος με τεράστια θέληση και πίστη τα κατάφερε μια χαρά. Για να γίνουν όλα αυτά βέβαια είχε άξιο συμπαράστατη την διοίκηση του Τέο Δανιηλίδη όμως όπως και να έχει η κατάσταση, αυτό το επίτευγμα είναι πολύ μεγάλο με τον εκ Αραβησσού καταγόμενο νεαρό προπονητή μόλις 30 ετών να δείχνει ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν κι άλλοι σημαντικοί παράμετροι που κάνουν την διαφορά.

Δεν το συζητάμε καν ότι τα πτυχία και η τεχνογνωσία είναι πλέον απαραίτητη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, απλά όμως ο τεχνικός των πρωταθλητών απέδειξε ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος για να πετύχεις. Οι πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες του, το πνεύμα του νικητή και πολλά άλλα, στάθηκαν αρκετά για να πετύχει το ντάμπλ ένας άνθρωπος που όπως προείπαμε ουτε διπλώματα διαθέτει, ούτε έχει στόχο να συνεχίσει να είναι προπονητής.

Με αυτά και με αυτά ο Σίμος Προδρομίδης έγραψε την δική του ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο της Πέλλας κατακτώντας το ντάμπλ με μια ομάδα που εκπροσωπεί μια κοινωνία με πολύ μικρό αριθμό κατοίκων.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ