Έγκριση προδιαγραφών γηπέδου στο Πασά Τσαΐρ Έδεσσας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκριση προδιαγραφών γηπέδου στο Πασά Τσαΐρ Έδεσσας

Μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου στο Πασά Τσαΐρ είναι η χθεσινή έγκριση των προδιαγραφών του γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου.

Η έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση των μελετών και την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το νέο γήπεδο θα είναι κατηγορίας elite, θα διαθέτει δηλαδή αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 105 Χ 68 μ. για το ποδόσφαιρο και έξι κουλουάρ, με δυνατότητα επέκτασης σε εννέα, για τον στίβο. Στο έργο εκτός από την κατασκευή των αγωνιστικών χώρων, προβλέπεται η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και περίφραξης, ενώ ο σχεδιασμός των κερκίδων είναι για 3.340 θεατές με όλες τις υποδομές για φιλοξενία αγώνων επιπέδου.

Μετά την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ολοκληρώνονται άμεσα οι μελέτες και η διαδικασία δημοπράτησης του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ