Έγινε το DEAL, Γιαννιτσά F.C. πλέον η …Δόξα Μαυροβουνίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε το DEAL, Γιαννιτσά F.C. πλέον η …Δόξα Μαυροβουνίου

Και επίσημα πλέον έγινε το deal με την οριστική μετακόμιση της Δόξας Μαυροβουνίου στην πόλη των Γιαννιτσών, με την ομάδα να μετανομάζεται Γιαννιτσά F.C. και να μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Τέο Δανιηλίδης πρόεδρος της Δόξας Μαυροβουνίου θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας με κύριο και άμεσο συνεργάτη τον τέως πρόεδρο του Εθνικού Γιαννιτσών Ηλία Πανίδη ενώ το 11μελές Δ.Σ. θα το απαρτίζουν παράγοντες από την πόλη των Γιαννιτσών.

Ήδη ο κ. Δανιηλίδης ξεκίνησε τις επαφές με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές Κατηγορίες, για την θέση του προπονητή μεγάλο φαβορί είναι ο Δημήτρης Τομπάζης, ενώ έχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα όπως του Βαγγέλη Ντίσιος και του Κώστα Μαυροβουνιώτη που είχε εργαστεί με μεγάλη επιτυχία στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας.

Στίς 25 Ιουνίου στο Δημοτικό Κτίριο Γιαννιτσών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8 μ.μ. θα γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα για την νεοσύστατη αυτή ομάδα.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ