Έγινε …Θύελλα όταν ζορίστηκε, ήταν αξιόμαχος και άρεσε ο Άρης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έγινε …Θύελλα όταν ζορίστηκε, ήταν αξιόμαχος και άρεσε ο Άρης

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Θύελλα Σαρακηνών πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας με σκορ 3-1 του αξιόμαχου Άρη Αμπελειών.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος κύλησε με μια ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων που δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των φιλοξενουμένων, όμως πότε η αστοχία και πότε η επιπολαιότητα δεν έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Πάντως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γιάννη Γκέσιο να γράφει το 1-0 στο 16’ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι που ναι μεν αγωνίζονταν αμυντικά όμως ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και σε μία από αυτές στο 27’ έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ηλία Κουλούδη να γράφει το 1-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πήραν το προβάδισμα στο 57’ με τον Βασίλη Τσόρμπα να γράφει το 2-1 , ενώ το 3-1 έγινε στο 81’ από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο της νίκης και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση τους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Τρυψιάνης, Μίλτσης, Σαπουντζή.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ