Άρωμα νταμπλούχου για προπονητή ο Δικέφαλος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρωμα νταμπλούχου για προπονητή ο Δικέφαλος

Σε συμφωνία με τον Σίμο Προδρομίδη τον άνθρωπο που οδήγησε στο ντάμπλ την Δόξα Μαυροβουνίου πέρυσι ,προχώρησε ο ΠΑΟΚ Αραβησσού λύνοντας με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του προπονητή.

Η διοίκηση του Δικεφάλου χάρη στις μεθοδικές και ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με πρωτοστάτη τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Κουκούδη που κίνησε γη και ουρανό για να γίνει πραγματικότητα η συμφωνία αυτή αποτελεί προσωπική επιτυχία του, κατάφερε να πείσει τον νεαρό τεχνικό να πει το τελικό ναι, προκαλώντας ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας. Το θέμα πλέον είναι η Κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί την νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι ο πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία.

Από εκεί και πέρα γίνονται επαφές με παίκτες και οι πληροφορίες λένε ότι ήδη υπάρχει προσυμφωνία με παίκτη που πέρυσι αγωνίστηκε ομάδα της Α1 και θα βοηθήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ Αραβησσού.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ